Listaa turnauksista, jotka jotakuta kiinnostavat, mutta kukaan ei ole ottanut (vielä/enää) järjestääkseen:


Keskustelua näistä

Katselin EGF:n tietokantaa, erityisesti "Find Tournaments". Kun klikkaa maan ja sitten järjestää turnaukset pelaajamäärän mukaan, näyttää siltä, että on vain muutama turnaus Euroopassa, jotka keräävät säännöllisesti ison määrän pelaajia:

  • EGC tietysti
  • LOGC
  • Saksassa muutama
  • Ranskassa joku
(erityisesti Saksassa ja Ranskassa näkyy olevan isoja).

Jos vertaa näihin Takapotkun osallistujamääriä viime vuosilta, ne eivät ole mitään huonoja. Voisi olla mahdollista luoda imagoa Takapotkusta vuosittaisena Pohjois-Euroopan "the big tournament"-tapahtumana (johon on pakko kaikkien päästä :), jos sen ajankohta saadaan kiinnitettyä ja säännöllinen mainostus nettifoorumeilla, ym. Ja flyerit mukaan niille, jotka menevät pelaamaan ulkomaille, esim LOGCiin.

Takavuosien tyyliset korealaisvierailut tms. opettaja olisivat hyvä lisähoukutin ja suuren urheilujuhlan tunnun luoja, jos ne liitettäisiin tuohon mainontaan. --JouniK 17.06.2008

Kaikenlaista voi Takapotkuun harkita ja varmasti harkitaankin, kun vuoden 2009 turnausta aletaan alkusyksystä suunnitella. Kansainvälisyys on Takapotkussa tärkeä tavoite.

Opettajia varten tarvittaisiin käytännössä jonkinlaista sponsorointia. Jos jollain on kontakteja, jolla voisi järjestää tätä tarkoitusta varten riittävän summan (arviolta 400 eurosta ylöspäin), niin ottakaa toki yhteyttä. :)

Vaikka ei rahaa olisikaan tarjota, niin myös tiedotuspuolella ja graafisessa osaamisessa voi auttaa turnausorganisaatiota ihan omalla työvoimalla, jos sellaisia taitoja löytyy. Tai voi auttaa muutenkin, jos kokee voivansa antaa panosta johonkin muuhun osa-alueeseen. --Janne, Takapotkun järjestäjä, 17.6.2008

OK - sponsoroinnin hakemista varten tarvitaan esite, josta näkyvät:

  • Mikä tapahtuma, milloin?
  • Millainen osallistujajoukko ja yleisö ja kuinka iso, miten tapahtuma näkyy yleisölle ja ulospäin?
  • Paljonko yritykseltä halutaan rahaa?
  • Mitä yritys rahalla saa? (esim. missä logo näkyy, jne.)

Voisi olla hyvä treenata tuota pari kierrosta ennen 2010 EGC:tä, jos sinne nimittäin haluaa sponsoreita (en tiedä onko se tapana).

Mulla ei ole valmiiksi kontakteja, mutta voin yrittää kysellä ympäriinsä, jos saadaan tuo esite (A4-tyyliin) aikaiseksi. --JouniK, 18.6.2008

Kaikkea ei kannata keksiä uudestaan. TurnausjärjestäjänMuistilista sisältää paljon tietoa ja nämä kannattaisi lisätä myös sinne.

-- Gardan, 18.6.2008

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-16) was last changed on 18-Jun-2008 12:22 by 192.100.124.219