Turun mestaruus cup#

Cup pelataan tuplaeliminaatio muodossa eli ensimmäisestä häviöstä pelaaja putoaa häviäjien cuppiin, ja toisesta häviöstä ulos koko turnauksesta. Lopuksi siis sekä voittajien että häviäjien cupeissa on jäljellä yksi pelaaja jotka pelaavat finaalin. Finaalissa pelataan joko yksi tai kaksi peliä. Voittajien cupin pelaajan tarvitsee finaalissa voittaa yksi peli kun taas häviäjien cupin voittaja tarvitsee kaksi voittoa (jokainen saa siis hävitä yhden pelin, toisen pelin hävittyään tippuu turnauksesta).

Ilmoittautuminen:#

Ilmoittautuminen

Turnaukseen voi osallistua kaikki turkulaiset ja turun seudulla asuvat gon-pelaajat. Turnaus on ilmainen. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 15.9. ja ensimmäisen kierroksen paritukset ja turnauskaavio julkaistaan keskiviikon 16.9. aikana. Kunkin kierroksen pelien pelaamiselle pyritään antamaan kaksi viikkoa peliaikaa. Mikäli pelaajia tulee paljon niin järjestäjä varaa oikeuden lyhentää kierrokselle varattua peliaikaa yhteen viikkoon.

Peliajat:#

30 minuutin pääaika ja kanadalainen byoyomi 5 min 20 kiveä. Pelit lähetetään EGF:ään C-luokan turnauksena.

Paritus: #

Pelaajat sijoitetaan kaavioon ensisijaisesti luokituksen, toissijaisesti gorrin perusteella. Paritus tehdään Challonge-sivustolla ja linkki kaavioon tulee tälle sivulle.

Pelipaikka:#

Cupin pelejä voi pelata sekä peli-illassa Proffassa että online pelaajien yhdessä sopimalla serverillä. Mikäli pelaaja jää kiinni huijaamisesta online pelatussa pelissä niin seurauksena on viiden vuoden osallistumiskielto Turun mestaruusturnaukseen sekä muiden pelaajien syvä paheksunta.

Säännöt:#

Pelit ovat tasa-alku pelejä, komi valkealle 6,5 pistettä. Värit Nigirillä. Mikäli tarvitaan toinen finaalipeli niin värit vaihdetaan eli ensimmäisessä finaalipelissä mustilla pelannut pelaa toisessa valkoisilla.

Säännöt ovat tavalliseen vuoden 1989 japanilaiset. Lisäksi käytetään EGF:n turnaussääntöjä. Tuomarina toimii Johanna ja muut hallituksen jäsenet toimivat vetoomuslautakuntana.

Pelit on pelattava niille varattuna aikana. Mikäli pelaajalle tulee ylivoimainen este on hänen 1) ilmoitettava esteestä turnauksen järjestäjälle 2) sovittava vastustajan kanssa uusi peliaika ASAP ja informoitava tästä myös turnauksen järjestäjää. Mikäli pelin pelaamattomuudesta tai siirtymisestä ei ilmoiteta järjestäjälle, ratkaistaan voittaja nopalla.

Tulokset:#

Paritukset ja tulokset
Turnauskaavio:

Palkinto#

Mahdollisuus voittaa Turun mestaruus -> Turun Mestari 2020

Järjestäjän yhteystiedot:#

email: johanna.e.tuominen (at) gmail.com

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-8) was last changed on 16-Sep-2020 09:48 by Johanna Tuominen