Turun Monni 19.-20.6. 2010#

Turun Hayashi järjestää 2010 kansallisen go-turnauksen, jonka nimi kantaa muinaisen Hayashi-koulun päämiesten Monnyū-arvonimestä mukailtua nimeä.

  • McMahon tasa-alkuturnaus MMS-1 -tasoituksin.[1]
  • Peliaika 65+65 min, kanadalainen byoyomi 20 kiveä 5 minuutissa
  • Komi 6½ valkealle ja tasoituspeleissä ½
  • EGF A -luokan turnaus

Turnausmaksu#

  • 20 euroa, opiskelijat 15 e, junnut ja 10 kyu sekä heikommat 10 e.

Palkinnot#

  • Paikka SM-2 -vaiheeseen parhaalle, jolla sitä ei vielä ole.
  • 2 paikkaa Turunmestaruuskisoihin parhaiten sijoittuneille turkulaisille.
  • Voittajalle 100 euroa. Palkinnot myös toiselle ja kolmannelle.
  • Eniten voittoja keränneelle 50 euron kyu-palkinto. Palkinto koskee huippuryhmän alapuolelta lähteneitä ja se jaetaan tasatilanteissa.

Tiebreakerit ovat SOS, SOSOS, keskinäinen peli ja arpa.

Ilmoittautuminen

Tulokset

Turnauspaikka#

TTY:n tilat, Jarrumiehenkatu 7 (Päärautatieaseman lähellä, Googlen kartta)

Turnauksen järjestää Jaakko Virtanen

Aikataulu:#

Lauantai
9.00 - 10.00 Ilmoittautuminen
10.30 I kierros
14.00 II kierros
17.00 III kierros

Sunnuntai
9.30 IV kierros
13.00 V kierros
16.00 - palkintojen jako

Illanvietto#

Lauantai-iltana on mahdollisuus pelata tai olla pelaamatta pub Three Beersissä (Inspehtorinkatu 4, k-20)

Tasoitukset#

[1] MMS-1 -tasoituksilla tarkoitetaan sitä että jos pelaajien McMahon-pisteiden ero on suurempi kuin 1, niin peleissä käytetään tasoituksina MM-pisteiden erotus vähennettynä yhdellä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa peleistä pelataan ilman tasoituksia, mutta erityisesti häntäpäässä, jos pelaajan tason läheltä ei löydy sopivia vastuksia, voidaan tarvittaessa käyttää tasoituksia. Danien väliset pelit ja muut turnauksen palkintosijojen kannalta oleelliset pelit pelataan aina tasa-aluin.

Keskustelua#

- mitään havaintoa pysäköinnistä alueella? Tarvitseeko varata puoli tuntia parkkipaikan etsimiseen ja toiset puoli tuntia pelipaikalle kävelemiseen? Tähän olisi mukava saada vastaus ennen perjantai-iltaa, jotta osaa varautua sopivasti (vaihtoehtoisesti olisi mukavaa, jos turnaussivulla olisi yhteystiedot henkilölle, jolta tällaisia saa kysellä).

- Siihen pelipaikan viereen toki voi pysäköidä auton. Kuten huomaat google maps kuvasta niin siinä Jarrumiehen kadulla on autoja parkissa. Järjestäjän eli Jaakon yhteystiedot toki voisi olla mainittuna, mutta numeron voi katsoa esim. majoitussivulta. --Jouni

- Kiitos vastauksesta. Sen perusteella, että netistä löytyy kuva, jossa näkyy pysäköity auto, ei oikein vielä uskalla luottaa että siihen saa pysäköidä / paikkoja todennäköisesti löytyy kyseisenä aikana. Kun järjestäjän nimi on ystävällisesti (käsittääkseni ensimmäistä kertaa) mainittu, niin nyt toki osaan etsiä yhteystiedotkin. /TJa

- Suoraan pelipaikan eteen voi ajaa auton parkkiin. Mitä fiksummin itse kukin autolla tuleva pysäköi, sitä useampi parkkiin mahtuu. Periaatteena tosin on ekana sisään, vikana ulos (isolle tielle vievä portti ei ole käytössä enää). Jarrumiehenkadulle pysäköinti on ilmaista, mutta paikkoja on yleensä aika vähän vapaana. -- Jaakko

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-13) was last changed on 20-Jun-2010 23:25 by Jouni Valkonen