Lähetin Cornel Burzolle kyselyn mahdollisuuksista tarjota ryhmä- ja yksilöopetusta Takapotkun yhteydessä. Väläytin mahdollisuutta viettää Amsterdamin Oza-turnauksen ja Takapotkun välinen viikko Suomessa opetustyötä tehden. Cornel Burzohanon romanialainen 6 dan, joka opettaa gota KGS:ssä. Laitan tänne kyselyn suomalaisille pelaajille osallistumishalukkuudesta, kunhan saan ensin tarjouksen häneltä.

-- Markku Jantunen, 15.9. 2003

Cornel Burzolta tuli vastaus kyselyyni ryhmäopetuksen hinnoista. Opetussessiot ovat kahden tunnin pituisia:

- 2 henkilöä: 15 euroa / kaksi tuntia / per henkilö
- 3 henkilöä: 12 euroa / kaksi tuntia / per henkilö
- 4 henkilöä: 10 euroa / kaksi tuntia / per henkilö.

Lisäksi Cornel voi järjestää opetusta suuremmille ryhmille huomattavasti pienemmin kustannuksin per henkilö. Suuria ryhmiä opetettaessa Cornel voi esimerkiksi näyttää demolaudalla ammattilaispelin kommentteineen, järjestää josekiväittelyn tai käydä läpi osallistujien pelejä. Esimerkkinä hinnasta Cornel mainitsee 10 hengen ryhmän, jolle kahden tunnin sessio maksaisi 60-70 euroa. Asiasta voidaan Cornelin mukaan neuvotella.

Cornel sanoi, että sponsorit maksavat hänen matkansa Amsterdamin Oza-turnaukseen, joten rengaslippu Suomeen ei hänen mukaansa todennäköisesti maksa paljoa. Turnausten välinen aika on muistaakseni viikko, joten Cornel voisi olla Suomessa viikon opetustyötä tehden ja osallistua Takapotkuun. Puhetta oli lentomatkan maksamisesta hänelle.

Laitan kyselyn kiinnostuksesta osallistua opetukseen.

NimiLuokitusRyhmäopetusPienryhmäYksilöTarjoan majoitusta
Markku Jantunen2 dankylläkyllä
Joose Viljanen1 dankylläkyllä
Tuomo Salo1-kyukylläkyllä

-- Markku Jantunen, 17.9. 2003

Matkamaksujen lupaamisessa kannattaa olla varovainen ennen kuin Takapotku-organisaatio on tehny päätöksiä. Myös yksittäisen henkilön valitseminen tässä vaiheessa voi olla ennenaikaista. Keitä eurooppalaisia tai Euroopassa majailevia ammattilaisia tai puoli-ammattilaisia on, joita tällainen voisi kiinnostaa?

Onko Burzo tarpeeksi kovatasoinen, että hän kykenisi antamaan jotain myös Vesalle ja Matille? Ovatko Vesa ja Matti kiinnostuneita saamaan opetusta? Olisiko kysyntää useammalle opettajalle?

Tuli puhetta HGK:ssa myös opettamisen opettamisesta. Olisiko tämmöiselle kysyntää?

-- Jari Koivikko, 17.9.2003

En ole luvannut Burzolle mitään. Olen myös selittänyt hänelle, etten kuulu järjestelijäorganisaatioon. Kyseessä on tunnustelu.

-- Markku Jantunen, 17.9. 2003

Takapotkun ja Oza:n välillä on kolme viikkoa.

-- Matti Siivola 18.9.2003

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-20) was last changed on 16-Jul-2006 12:07 by 84.231.173.176