Nykyiset plugarit (diagrammit ja luokituslistat) alkavat olla melko vanhoja. Mulla on pyörinyt päässä pari uutta plugaria, joita tosin en ehkä itse tee kokonaan. Joten apua kaivataan.

SGF-katselin#

Yksinkertaista - diagrammipluginia voisi laajentaa sillä lailla, että se voisi ottaa tiedot sgf-tiedostosta. Se ei varsinaisesti pelaisi peliä, mutta se osaisi näyttää tietyn siirron tilanteen. Näin voisi siis rakentaa esim. seuraavanlaisia:

[{GoDiagram src='foo.sgf' start=1 end=10}] Moves 1-10.

[{GoDiagram src='foo.sgf' start=11 end=50}] Moves 11-50.  Note move 21 which is a terrible mistake, and it should've been at 'a'.

Tähän tosin tarvitsen jonkun, joka tekee minulle sgf-to-wikiformat -pulauttimen, jonka ympärille voin rakentaa pluginin. (Lauri, löytyykö Gowritestä jotain?)

Turnauslistain#

Turnaustulokset ovat tällä hetkellä melko karvalakkeja. En ole ihan varma, miten noita edes saadaan softista ulos, mutta voisin kuvitella, ettei se ole helpoin prosessi. Ideana olisi siis se, että turnaussoftan tallennustiedoston voisi suoraan uploadata wikiin ja se osaisi automaattisesti näyttää tilanteen, ja annotoida tulokset (=hover over result, gives opponent name, etc).

Muttamutta, mitä formaattia sen pitäisi ymmärtää, ja onko ko. formaatti julkinen? Mikä olisi turnausjärjestäjän kannalta mahdollisimman helppo tapa lisätä turnaustulokset verkkoon?

Vai ovatko nuo tekstimuodossa olevat sittenkin parempia (niitä voi nimittäin parsia jollain perlillä jos haluaa saada statistiikkaa)? Pitäisikö annotaatiot rakentaa tuon tekstiformaatin päälle (onnistuu myös, kyllä regexpeillä voi tehdä javassakin kaikkea kivaa).

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-1) was last changed on 08-Nov-2008 12:00 by Janne Jalkanen