Opiskelijoiden Venäjän mestaruuskisat 26.-29.9.2013#

Alexey Lazarev järjestää opiskelijoiden Venäjän mestaruuskisat Petroskoissa syyskuussa.

Yliopistojoukkueiden mestaruusturnaus 26.-27.9.
Yliopisto-opiskelijoiden mestaruusturnaus (yksilöturnaus) 28.-28.9.

Turnausten jälkeen (30.9.) yksipäiväinen konferenssi, jonka aiheena yliopistojen välinen go-yhteistyö.

Tiimiturnaus koostuu kahdesta osasta. KGS:ssä pelattiin aiemmin keväällä karsintaturnaus, joka päättyi 19.5. Karsintaturnauksesta pääsi finaaliin viisi venäläistä yliopistojoukkuetta. Finaalit pelataan Petroskoissa round robin -formaatissa.

Lazarev kutsui Myongji-yliopistolta joukkueen kisoihin. Tämä joukkue on osallistumassa kisoihin. Yhteensä finaalissa olisi pelaamassa siis ainakin kuusi joukkuetta. Lazarev on kutsunut Helsingin yliopiston joukkueen pelaamaan turnauksessa. Kisoihin voidaan lähettää joukkue, jos sellainen saadaan kasaan. Vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, etten voi itse osallistua turnaukseen. Jos YliGolta saadaan lössi (3 hengen joukkueet) kasaan, voin ilmoittaa joukkueen kisoihin. Voin muutenkin ainakin näin alkuun toimia YliGon Venäjän-yhteyshenkilönä.

Pelipaikka: hotel Karelia
Aikataulu:
Keskiviikko 25.9. Saapuminen Petroskoihin ja majoittuminen hotel Kareliaan
Torstai 26.9. Yliopistojen joukkuekisat
Perjantai 27.9. Yliopistojen joukkuekisat
Lauantai 28.9. Opiskelijoiden mestaruuskisat
Sunnuntai 29.9. Opiskelijoiden mestaruuskisat
30.9. Kiertelyä kaupungilla ja nähtävyyksien katselua, kotiinlähtö illalla

Hotel Kareliasta voi saada huoneita alennettuun hintaan (max 50% viikonloppuisin ja 20% arkipäivinä), jos ennakkoilmoaa riittävän aikaisin. Kahden hengen huone aamupalalla maksaa normaalisti noin 118 euroa yöltä. Joensuusta pääsee suoraan junalla Petroskoihin.

Ilmoittautuminen#

YliGon joukkue voi ilmota tänne, jos halukkaita löytyy. Lazarev kyllä mainitsi, että kisoihin voi osallistua muitakin Suomen yliopistoja tai ammattikorkeakouluja.

YliGo I

Pöytänro Pelaaja Luokitus
1.
2.
3.
Varalla:
Pöytänro Pelaaja Luokitus
4.

Yhteystiedot

Lazarevin maili toimii parhaiten: lazarev_av ät sampo.ru
Kisojen viralliset sivut (valitettavasti vain venäjäksi): go.petrsu.ru

Terveisin,

Arto Heikkinen, YliGon PJ 2013
arto.heikkinen ät live.com


Mistä tiedät, että Joensuusta pääsisi suoraan junalla Petroskoihin? Ainakaan VR:n sivuillta ei ollut mitään mainintaa yhteydestä.

Maksaako kerho joukkueen viisumit? Kertaviisumi maksaa vähintään 75 euroa ja sen saaminen kestää n. 1,5 viikkoa. Pikaviisumi maksaa noin kaksinkertaisen summan. Jos haluaa välttää viisumin hankinnan pikana, anomukset pitäisi jättää viimeistään huomenna. --Matti

Ups! Toi väite suorasta junayhteydestä perustui ihan vain Lazarevilta saamaani infoon. Viisumiasioista en ole puhunut ollenkaan liiton tai YliGon hallituksen kanssa. En ollenkaan edes muistanut, että tuonne itänaapuriin matkustettaessa tarvitaan jotain saakutin viisumeita. YliGolla ei todennäköisesti ole tarpeeksi fyrkkaa sponssata pelaajia kisoihin. -Arto

Junayhteyttä ei ole, mutta bussiyhteys on. Helsinki - Joensuu - Petroskoi kustantaa 40e/suunta, mutta lähdöt taitavat olla vain Torstaina, Perjantaina ja Lauantaina. Liput saa matkahuollon kautta. -Simo V.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 25-Sep-2013 16:54 by Matti Siivola