10. Yläkaupungin Yön go-turnaus Jyväskylässä 20.-21.5.#

Tietoa turnauksesta#

Tengen järjestää tänäkin vuonna Yläkaupungin Yön yhteydessä go-turnauksen 20.-21.5. Paikka on edellisten vuosien tapaan yliopiston kirjaston kahvila (Seminaarinkatu 15, B-rakennus, kartta).

Turnauksessa pelataan 5 kierrosta McMahon-systeemillä tasa-aluin. Peliajat ovat 45 min + 25 kiveä / 5 min kanadalainen byo-yomi. Komi on 6,5 pistettä.

Osallistumismaksu on 10 euroa. Alennettu osallistumismaksu alle 18 vuotiailta on 7 euroa.

Ohjelma#

lauantai 20.5. sunnuntai 21.5.
10:30 - 11:30 ilmoittautuminen 10:30 4. kierros
12:00 1. kierros 13:30 5. kierros
15:00 2. kierros
17:30 3. kierros

Ilmoittaudu listalle. Ilmoittautuminen ei ole sitova eikä pakollinen, mutta helpottaa järjestäjien valmistautumista.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että pelivälineitä kaivataan niiltäkin, jotka ovat lupautuneet tuomaan ne vain tarvittaessa!#

Mikäli olet lupautunut tuomaan pelivälineitä tarvittaessa, pyydämme, että merkitset ilmoittautumissivun pelivälineet-sarakkeeseen merkinnän (setti/lauta+kivet/ei/...) kuittauksena tiedon välittymisestä, jotta voimme arvioida lopullisen välinetilanteen. Pelkän kellonkin tuominen auttaa, jos et pysty koko settiä kuljettamaan.

Yhteyshenkilöt#

Tiedustelut turnauksesta ja majoituksesta (näillä näkymin majoitus hoituu paikallisten pelaajien kodeissa) voi esittää tällä sivulla tai suoraan järjestäjille:
  • Einari Niskanen, einnisk(at)cc.jyu.fi
  • Maunu Tuomainen, mttuomai(at)cc.jyu.fi

Tervetuloa avaamaan kesäkausi Jyväskylässä gon ja kulttuurin merkeissä!

Yleensä turnauksissa on ollut tapana myös nukkua. Siksipä koitamme saada vieralijat majoittumaan lokoisasti Tengeniläisten tykö. Ilmoita itsesi majoitukset sivulla niin löydämme sinulle yksilöllisen majoitusratkaisun.

Tulokset


Onko Yläkaupungin yö GP-turnaus tänä vuonna? --Suvi

Ei ole. --Einari

Turnauskiireistä selvittyään kannattaakin sitten nautiskella Yläkaupungin Yön monipuolisesta tarjonnasta. Siinä turnauspaikan vieressä on näytillä mangaa. Ja minulla on runokeikka klo 18:30 Agoran auditorio 1:ssä. -- Juhtolv

Matkaseuraa tai kyytiä kaipailevien kannattaa kurkistaa tänne.

Missä on jatkot lauantaina? Entä etkot perjantaina? :) -Ilkka

Launtain jatkot voinee sopia lauantaina, mutta perjantai-illan pelailut voisi olla esimerkiksi Sohwilla, joka on pelipaikkaa vastapäätä (Vaasankatu 21, Kauppakadun risteyskohdassa) ja kävelymatkan päässä juna-asemalta. Mihinkähän aikaan paikalle mahtaisi olla pelaajia tulossa? --Maunu

Sovimme, että Tengenin edustusta saapuu Sohwiin perjantaina kello 18. Kovin moni ulkopaikkakuntalaisista ei näyttäisi olevan vielä perjantaina Jyväskylässä, mutta toivotaan, että saadaan pelit kuitenkin aikaiseksi. Tulkaahan Tengeniläiset ainakin paikalle! --Maunu


Keskustelua turnauksesta#

Tänne sopii avautua, jos turnauksen käyneenä mieleen tulee risuja tai ruusuja turnausjärjestelyistä/majoituksista/säästä/... Myös parannusehdotukset tulevia vuosia ajatellen ovat tervetulleita.

Seuraavalla kerralla palkintojenjakoperusteet ja tasasijojen ratkaisukriteerit voisi julkistaa heti turnauksen alussa. Silloin kaikille on selvää, että ne on myös päätetty silloin. Kirjaston kahvila on hiukan meluisa paikka, mutta menettelee. Hyvä turnaus tänäkin vuonna. Kiitokset järjestäjille.

-- Markku, 22.5.2006

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-21) was last changed on 22-May-2006 13:46 by 194.157.96.130