PoistaMinut

Tampereelta lähtee autokyyti Jyväskylään Yläkaupungin Yö -turnaukseen. Auto on rekisteröity viidelle hengelle. Takapenkillä on kolmelle matkustajalle kolmipistevyöt ja jalkatilaa on riittävästi. Otan siis maksimissaan neljä matkustajaa, mutta mielellään kolme, jos tulijat ovat kovin suuria korstoja. Polttoainekulut koko reissulta ovat vain kuusi euroa per pää, jos matkustajia on neljä. Laskutan bensakulut matkustajilta pääosuuden mukaan. Aion olla selvinpäin illanvietoissa, joten autokyydilläni pääsee myös pelipaikalta illanviettoon, majoitukseen ja takaisin pelipaikalle. Koskee samassa paikassa (Jannella) majoittuvia. Lähtöaikaa on joko perjantai-iltana noin 18-19 tai lauantaiaamuna 9.00-9.30 Hervannasta (jos joku asuu Hervannan ulkopuolella, voin noukkia mukaan kotoa). Selvennettäköön, että varsinkin lauantaiaamuna kymmenien kilometrien pituiset poikkeamat reitiltä Hervanta-Jyväskylä, tuntuvat hankalilta. Tampereen keskustan kautta kyllä voimme poiketa Hervannasta lähdettyämme.

Allaolevaan listaan saa laittaa nimiä.

NimiPreferoitu lähtöpäivä
Markku Jantunenvähän mieluummin perjantai
Kari Visala töiden takia voin joutua lähtemään vasta lauantaina
Tomi PetäjäniemiJos perjantaina jotain puuhaa on niin se käy, mutta lauantai oli omassa mielessä.
Javier-Aleksi Savolainen perjantai ois kiva, mut lauantaikin käy, Hervannan keskusta, ok?
Esa Pulkkinen

-- Markku, 7.5. 2007


Assu, jos tulet lauantaiaamuna junalla, voimme tietenkin noutaa sinut rautatieasemaltakin. Kiertomatka ei ole pitkä.

Entä Tomi? Lauantaiaamuna meillä ei todennäköisesti ole aikaa hakea sinua Pirkkalasta asti. Onko sopivia bussivuoroja Tampereen keskustaan? Esakin haetaan joka tapauksessa keskustasta. Jos tulet skootterilla tai mopolla, voit valita Hervannan tai Tampereen keskustan riippuen siitä kummassa säilytät kulkupeliä mieluummin.

-- Markku, 13.5. 2007

Menen bussilla Tampereen keskustaan ja olen siellä noin 08:40 Mites tämä majoitus? Asustetaanko me kaikki tällä Jannella vai pitääkö hommata erikseen jostain majoituspaikka? Vähän epäselvä juttu..

--Tomi 14.5

Janne sanoi majoittavansa kyytiläisiäni. Kysyn erikseen Jannelta kuinka monta hänen kotiinsa mahtuu ja muut detaljit, kuten patjojen ja makuupussien tms. tarpeen.

-- Markku, 14.5. 2007

Kyytiläiset, Janne kertoi, että kaikille teille on tilaa hänen kotonaan. Kaikille ei tosin ole patjoja puhumattakaan liinavaatteista. Eli jos teillä on retkipatja ja makuupussi, olisi hyvä, jos voisitte tuoda ne. Janne laittoi yksityiskohdat turnauksen majoitus -wiki-sivulle.

Olemme lähdössä lauantaiaamuna. Assu, kertoisitko milloin tulet Tampereelle ja mistä sinut voi noutaa?

-- Markku

Asia hoidettu Assun kanssa. Assu tulee 8.52 junalla Tampereelle ja odottaa rautatieasemalla.

-- Markku

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-25) was last changed on 21-May-2007 14:49 by 194.157.96.133