Tällä sivulla on koottuna YliGon tapahtumia vuodelta 2011 -- Arto Heikkinen 16.2.2012


Kaislassa tänään 3 euron päivä!#

Keskiviikkona 25.1.2012 (eli tänään!) Oluthuone Kaislassa kaikki hanatuotteet maksavat vain kolme euroa!

YliGon syyskokous la 10. joulukuuta#

YliGon sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 10. joulukuuta kello 16 alkaen. Kokous pidetään Domus Gaudiumin Lakki-kokoustilassa. Paikan katuosoite on Mechelininkatu 3, C-rappu, 1. kerros. Kokouksessa valitaan YliGolle seuraavan vuoden hallitus ja suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa. Eli jos hallituksessa vaikuttaminen houkuttelee, kannattaa ihmeessä osallistua kokoukseen. Kaikki YliGon jäsenet ovat kokoukseen tervetulleita. Kokouksen jälkeen siirrytään juhlimaan pikkujouluja Domus Gaudiumin kattosauna Sivistykseen.

YliGon pikkujoulut la 10. joulukuuta#

YliGon pikkujoulut järjestetään ylioppilaskunnan Sivistys-saunalla lauantaina 10. joulukuuta klo 18-01. Sauna tunnetaan esimerkiksi Takapotkun saunailloista. Saunan katuosoite on Leppäsuonkatu 11.

YliGo ei valitettavasti voi tuoda saunalle settejä, mutta omia pelivälineitä voi tuoda vapaasti. Jos siis haluat pelailla pikkujouluissa, niin ota pyyhkeen lisäksi oma setti mukaan!

YliGon kerhohuone muuttaa#

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta on tehnyt uuden kerhotilojen tilajaon vuosille 2012-2013. YliGon uusin kerhotila on uuden ylioppilastalon B-rapun kolmannessa kerroksessa. Kertsikumppaneiksi arvottiin tällä kertaa yliopiston partiolaiset ja yliopiston keskustaopiskelijat.

Puisto-gota ja Vadelma Festejä Alppipuistossa nyt lauantaina 9.7.#

Vadelma Fest 2011

Eli porukkaa on menossa yllä mainitun tapahtuman merkeissä Alppipuistoon iltapäivästä alkaen fiilistelemään hyvää musaa ja läiskimään kiviä - kaikki messiin vaan! Tarkempi "aloitusajankohta" on suunnilleen siinä kolmen paikkeilla.

Pika-PikapeliTurnaus 2011#

Tänä lauantaina järjestetään Uudella ylioppilastalolla keskiketterä Pika-PikapeliTurnaus 2011, joka tarjoaa rennon lauantai-iltaisen turnauskokemuksen lisäksi hyvää treeniä ensi viikonlopun Pohjoismaiden mestaruuskisoihin! Älä missaa vaan lähde turnaamaan!

YliGon pikapelihaaste 2011 on ratkennut!#

Vuoden 2011 pikapelihaaste ratkesi odotetun nopeasti noin puolessatoista vuorokaudessa tauot mukaan lukien. Tämänvuotiseksi voittajaksi selviytyi vakuuttavalla suorituksella Mikael Nenonen, joka keräsi Copy-tunnuksellaan vaadittavat 100 voittoa alle 28 pelitunnin aikana. Lähin haastaja oli vuoden 2009 mestari Reino Karttunen, joka saavutti kisan päätökseen mennessä etana-tunnuksellaan 86 voittoa. Kolmanneksi kiri Joonas Ylönen Kiituri-tunnuksellaan ja 40 voitolla. Virallinen palkintojenjako järjestetään Oluthuone Kaislassa ensi viikon keskiviikkona 23.3. kello 20.00!

YliGon pikapelihaaste tulee jälleen!#

Jo perinteinen YliGon pikapelihaaste pelataan Yliopiston väliviikon aikana, alkaen ensi viikon perjantaina 4. maaliskuuta. Pelaajat mittelevät siitä, kuka vikkelimmin onnistuu keräämään kasaan 100 voittoa uudella KGS-tunnuksella. Lue lisää: YliGon pikapelihaaste 2011

Vuoden 2010 SM-finaalin KISAKATSOMO la-su 15.-16.1.2011 Uudella ylioppilastalolla#

Kuluneen vuoden SM-sarja huipentuu tulevana viikonloppuna 15.-16.1. pelattavaan SM-finaaliin. Luvassa on paras kolmesta -systeemillä ratkaistava spektaakkeli, jonka osallistujat eivät lisäesittelyjä kaipaa. Tapahtuman kunniaksi YliGo järjestää lauantaina, ja tarvittaessa sunnuntaina, kaikelle kansalle avoimen kisakatsomon! Idea on näyttää finaalin pelit suorana lähetyksenä videotykiltä ja nauttia urheilujuhlasta hyvällä porukalla. Kisakatsomo on aivan kaikille avoin ja ilmainen, joskin virvoikkeet ja eväät on tuotava omasta takaa!!

Aika: lauantai klo 09:30 eteenpäin ja mahdollinen kolmas peli sunnuntaina klo 10:30 eteenpäin.
Paikka: Uuden ylioppilastalon B-rapun 3. kerros, kokoushuone Aurora. Katuosoite on Mannerheimintie 5 B Helsinki.

Jos alaovi on lukossa tai muuta kysyttävää ilmenee, soita kisakatsomon järjestäjälle Samuel Ritakalliolle puh. 050-4010366! (keslol @irc)

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-1) was last changed on 16-Feb-2012 04:18 by Arto Heikkinen