YliGo Cup 2017, 16. syyskuuta#

Ilmoittautuminen

Tulokset

Turnaus#

YliGo Cup järjestetään tänä vuonna yhden päivän turnauksena, jonka aikana pelataan YliGo Cupin haasteosuus ja kaikille avoin nopeiden pelien turnaus. YliGo Cupiin osallistuminen edellyttää YliGon jäsenyyttä. Avoimeen turnaukseen voi osallistua kuka tahansa.

  • Pelipaikka: Uusi ylioppilastalon Mannerheim-sali, Mannerheimintie 5 A, 5. kerros, kartta
  • Peliajat: 20 minuuttia alkuaikaa + 10 sekunnin inkrementti siirtoa kohden (Fischer)
  • EGF C-luokan turnaus, kaikki YliGo Cupin ja avoimen turnauksen pelit lasketaan mukaan
  • Osallistumismaksu 5 euroa
  • Turnauksessa ei jaeta rahapalkintoja

YliGo Cupin säännöt#

YliGo Cupissa ratkaistaan haastaja, joka kohtaa hallitsevan kunkun YliGo Cupin finaalissa. Varsinainen finaali pelataan jonain toisena ajankohtana perinteisenä paras kolmesta-otteluna.

Cupissa on neljä kierrosta. Perjantai-iltana 15.9. klo 20 neljä gorrien mukaan vahvinta yligolaista ilmoittautunutta sijoitetaan suoraan toiselle kierrokselle eli sijoitettujen pelaajien ei tarvitse tulla ensimmäiselle kierrokselle. Lauantain ilmoittautumisessa valitaan lisäksi kahdeksan vahvinta yligolaista, jotka osallistuvat cupin ensimmäiselle kierrokselle. Jokaisen pelin voittaja jatkaa cupissa ja jokaisen pelin häviäjä tippuu avoimen turnauksen puolelle. Neljännen kierroksen jälkeen haastaja on yksiselitteisesti ratkennut.

Kaikki YliGo Cupin pelit ovat tasa-alkuja. Suuretkin tasoerot ovat mahdollisia, mutta niitä ei kannata pelätä vaan ottaa pelit rennosti. :)

Jos cup-kaaviossa tulee epäselvyyksiä tai poissaoloja, turnauksen tuomari ratkaisee tilanteen tapauskohtaisesti.

Avoimen turnauksen säännöt#

Avoimeen turnaukseen saa osallistua kuka tahansa. Kierroksia saa myös pelata tai jättää väliin oman tahdon mukaan, kunhan asiasta ilmoittaa järjestäjälle.

Avoin turnaus pelataan McMahon-turnauksena, jossa huippuryhmä asetetaan 1 daniin. Tämän alapuolella olevat ryhmät muodostetaan siten että jokainen luokitus on oma ryhmänsä. Pelit pelataan tasoituksella, joka on MMS-pisteiden ero vähennettynä yhdellä. Käytännössä tämä tarkoittaa suurin piirtein sitä että dan-pelaajat pelaavat keskenään tasa-alkupelejä ja kyu-pelaajat pelaavat keskenään karkeasti luokitusten mukaisilla tasoituksilla.

Saunailta#

Saunailta järjestetään Kaivopihan ullakkosaunalla turnauspaikan vieressä. Saunailta ei maksa mitään ja kaikki ovat tervetulleita. Omat pyyhkeet ja juomat mukaan!

Aikataulu#

Lauantai 16.9.
11:00 Ilmoittautuminen alkaa
12:00 Ilmoittautuminen päättyy
12:15 Ensimmäinen kierros
13:45  Toinen kierros
 Tauko
16:00  Kolmas kierros
17:30 Neljäs kierros
18:00 Saunailta alkaa
1:00 Saunailta päättyy

Yhteystiedot#

Janne Nikula, janne.nikula@iki.fi, 050 341 4050

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-8) was last changed on 17-Sep-2017 16:22 by 89.166.112.214