This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Tänne voi laittaa ehotuksia majotukseen jne

Kämppä keskustasta

Jotain lentoja

Turnauksen kotisivut

Programme

NimiMatkapäivätMillä lentääMajoitusMuuta
1 Anttoni 28-3.6.
2 Arto 28-3.6.
3 Hennis 28-3.6. Jos vapaa/raha järjestyy
4 Juippi 28-3.6.

Vuoden 2013 turnauksen matkatarina muutamalla sanalla

Käytiin porukalla viime vuonna samassa turnauksessa. Se järjestettiin jo toukokuun alussa, joten majotuksen löytäminen oli helpompaa hyvästä hostellista. Tällä kertaa kuitenkin kyseinen hostelli oli varattu todella nihkeästi, joten päätettiin harkita apartmenttiä keskustasta.

28. päivä on blixtiturnaus huikeassa Bataviassa, jossa bissen hinta on alle puolet Kaislasta mutta laatu on sama. Turnaus pelataan takahuoneessa, joka on varattu kokonaan goonpelaajille. Alakerrassa on smoking room ja keittiö.

29. päivä on rapid. Viime vuonna se oli keskellä punaisten lyhtyjen aluetta, ja bisse maksoi 2 euroa. Tämän vuoden pelipaikasta ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa tietoa, joten se on todennäköisesti samassa paikassa kuin main turnaus.

6 kierroksinen main turnaus pelataan Euroopan go keskuksessa, mihin on about 15 min matka metrolla keskustasta. Viikon matkakortti maksoi muistaakseni vajaa 20e.

-Anttoni 17.3.

Keskustelua turnauksesta, majoituksesta jne.

Eli kaikki reissusta kiinnostuneet voivat laittaa nimensä listaan. Ei siis olla vielä hankittu majoitusta Anttonin kanssa. Hankitaan heti, kun tiedetään, ketkä kaikki olisivat lähtemässä reissuun. Mitä nopeemmin tulee ilmoo, sitä parempi :)

-Arto 17.3.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 21-Mar-2014 15:15 by 193.110.108.33.