Cristian Pop on Euroopan vahvin amatööri ja Euroopan kolmanneksi vahvin pelaaja (GoR rating 2693). Hän on myös erittäin hyvä opettaja, jolla on mahtava kyky nähdä oppilaittensa pelin heikot kohdat ja taito ohjata pelejä suuntaan, jossa näitä ogelmakohtia voidaan kehittää. Popin oppitunnit ovat lämminhenkisiä, rentoja ja hauskoja. Opettaminen tapahtuu KGS-serverillä, jonka client on opettamiseen erittäin hyvä (ellette usko, kokeilkaa).

Suurin ongelma oppituntien ottamisessa Popilta on ollut rahan siirto Romaniaan. Tilanne on muuttunut siinä mielessä, että välitän suomalaisen gon edistämiseksi (siis ilman taloudellista hyötyä) näitä oppitunteja Romaniaan. 2h maksaa 35 euroa. Maksaa voi tilille 800022-10702576. Maksaminen ja pelaaminen voi tapahtua täysin anonyymisti. Pistä maksuusi viestiksi vain kgs-account, jolle haluat Popin (KGS Solaris) antavan tunteja. Edes Popin ei siis välttämättä tarvitse tietää, ketä opettaa (vaikka se onkin erittäin suotavaa todellisen opettaja-oppilassuhteen luomiseksi). Informoi minua sähköpostitse jaXXolYYvi@utuZ.fi (poista isot kirjaimet), että olet suorittanut maksun (en käytä kyseistä tiliä mihinkään muuhun, joten en tarkista päivittäin sinne tulleita suorituksia). Minä informoin Popille eteenpäin, että KGS-accountilla x on y oppituntia maksettuna.

Mös omien pelien analysointi on mahdollista, mutta se, montako pelianalyysia yhtä oppituntia vastaavalla summalla saa, riippuu valtavasti siitä, millaisia analyysejä haluaa (esimerkiksi avaus/taktiset/startegiset heikkoudet/koko peli -analyysi). Pelianalyyseistä kannattaa neuvotella Popin (popic@resurse.com) kanssa kanssa erikseen.

Jaakko Virtanen,

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 09-Nov-2003 12:47 by JaakkoVirtanen