Turnauksen yhteydessä pidetään 21.1. 18:00 eGon varsinainen kokous. Paikka on Koivistontie 25 E, jonne pääsee leppävaarasta n. vartissa bussilla. Lattiamajoitus kokouspaikalla on mahdollinen. Kelpaako, Erkki? - Mikael

Nirsoilua en harrasta. -Erkki


Saisiko turnaukselle jonkinlaista aikataulua? -Janne Nikula Laitettu. -Mikael


Tasoitus on MMS-1. Mutta miten MMS suhtautuu luokitukseen turnauksen alussa? -- Markku, 15.1. 2012

Jokaiselle luokitukselle laitetaan oma MMS, siten että esim 13 kyun ja 22 kyun välisessä pelissä tulee (22 - 13 - 1 = 8) kahdeksan tasoituskiveä. Kahdeksan vahvimman pelaajan, huippuryhmän, kesken tasoituskiviä ei kuitenkaan käytetä. - Mikael 16.1.


Matkustan turnaukseen omalla autolla Tampereelta. Lähden perjantai-iltana noin klo 19-20. Palaan sunnuntai-iltana heti turnauksen jälkeen. Otan mielelläni kyytiläisiä joko meno- ja paluumatkalle tai molemmille. Bensakulut ovat n. 45 euroa ja ne jaetaan kullakin ajo-osuudella suoraan matkustajamäärän suhteessa (lasken itseni yhdeksi matkustajista). Halvemmaksi tulee kuin mikään julkinen ottaen huomioon, että Tampereelta ja n. 20 km säteellä Kaukajärveltä sekä matkan varrelta pääsee kyytiin suoraan kotiovelta.

Kyytihalukkuudesta voi ilmoittaa tähän. Tarkempaa sopimista varten voi soittaa numerooni nollaneljäneljä viisikaksiyksineljäkaksinollakuusi.

-- Markku, 16.1. 2012

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-13) was last changed on 18-Feb-2022 01:01 by Mikael Merenparras