Keskustelua go-leiristä#

Ensimmäinen go-leiri Suomessa pidettiin 1987 tai 1988. Sen jälkeen se on jäänyt väliin vain 1994. Laitoin liiton hallitukselle viestin, jossa pyysin ehdotuksia tämän vuoden leiriksi, mutta vastauksia ei tullut. Mahtaako kiinnostusta löytyä ensi kesäksi?

Matti Siivola 23.2.2004


Voisin kuvitella, että Päivölä olisi tämän vuoden leiriksi aika vahva kandidaatti. En ole kylläkään keskustellut vielä asiasta niiden tamperelaisten kanssa, joilla on Päivölän kanssa jotain tekemistä.

-- Markku Jantunen, 23.2. 2004

Päivölä on hyvä paikka. Voisitko joko keskustella asiasta, tai toimittaa minulle kyseisten henkilöiden yhteystiedot?

Matti Siivola 23.2.2004


Päivölästä ei ole kuulunut mitään. Minulle on ehdotettu myös leiriä Turun lähellä. Asia on tarkoitus ratkaista 20.3. Jos ei siihen mennessä tee kunnon ehdotusta on auttamastio myöhässä. Kunnon ehdotukseen sisältyy tieto kuka tai mikä kerho hoitaa järjestelyt.

Matti Siivola 12.3.2004

Janne Puustelli sanoi selvittävänsä asiaa. Hän kysyy Päivölän yhteyshenkilöltä, sopiiko viimevuotinen järjestely.

-- Markku Jantunen, 12.3 2004


Soitin Päivölään ja heille sopii esimerkiksi samat järjestelyt kuin viimeksi. Tänä vuonna sopivat viikonloput olisivat viikoilla 28, 30 ja 32. Kaikkein parhaiten heille ilmeisesti käy viikonloppu viikolla 28, eli 9.7-11.7. Sieltä vielä tulee varmistus tässä viikon sisällä, mutta siis ainakin tuo 9.7-11.7 on melko varma nakki. Parittomat viikot eivät käy ja ennen tuota viikkoa 28 Päivölä on kiinni kolmen viikon ajan.

-- Huopa, 15.3.2004

Soitin vielä uudestaan Päivölään ja varmistin että myös hinta tulee olemaan ainakin suuruusluokaltaan sama ja suurella todennakoisyydellä jopa täsmälleen sama kuin viime vuonna. Sama hinta edellyttää muutaman yleisen go-luennon pitämistä Päivölässä, kuten viimekin vuonna, mutta oletan että tämä ei ole ongelma.

-- Huopa, 19.3.2004

Mikä on leirin tilanne? Onko ajankohta tai hinta nyt varmistunut? Pitäisikö alkaa kerätä alustavia ilmoittautumisia?

-- Antti Virtanen, 12.4.2004

Ajankohta on varmistunut.

-- Matti

Johtuen tuosta aiemmasta keskustelusta (parittomat viikot ei käy) vaimo nimenomaan valisi matkustuspäiväksi toteutuneen viikolopun, sen kun piti olla mahdoton. Eli jääpä tämä sitten väliin.

-- Lauri Paatero

Kun asiassa ei saatu aikaisemmin ratkaisua, otin itse yhteyttä Päivölään. Edelliseksi, alun perin suunniterltuksi viikonlopuksi oli ehtinyt tulla varaus 180 hengen hääjuhliin.

-- Matti

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-15) was last changed on 22-Apr-2004 21:22 by Matti