Hactar#

Hactar on sekä aloittelijoille että myös kokeneille pelaajille suunnattu Android ohjelma. Aloittelija pääsee pelaamaan sekä capture-gota puhelinta vastaan että gota palvelinta vastaan.

Ohjelmassa on yli 410 tsumego tehtävää. Ongelmia on aivan aloittelijasta dan-pelaajaan. Lisäksi ohjelmasta voi ratkoa gogameguru:n yli 400 ongelman kokoelmaa.

Hactar tukee SGF (ja UGI/UGF) pelien läpikäyntiä.

Hactarissa on myös tilanteiden haku laitteesta ja verkosta.

Hactar on Google Playssä. Kuulisin mielelläään kommentteja; eritysesti vähän pelanneiden ja juuri aloittavien kaikki kommentit olisivat arvokkaita.

Hactari pelaa vakiona noin 4-5 kyu tasolla (19x19).

Tilauspalvelut#

Vakiovastuksen lisäksi saatavilla on 1 kyu (?) vastus. Vastuksen saa yksinkertaisella tilauksella (1€/kuussa). Vastusta voi kokeilla ilmaiseksi 7 päivää.

Hactar Lite#

Myös ilmainen Hactar Lite on saatavilla. Lite versiossa on vain rajoitetusti palvelimen tuottamia palveluita. Merkittävin rajoitus on go-tasojen määrä: Vakiona vain aloittelija-tasot 9x9 laudalla ovat saatavilla. Lisäksi haku puuttuu kokonaan toistaiseksi.

Hactar Litessä on tilausmuotoisena täyden version go-vastustajat, eli 4-5 kyu että 1 kyu vastukset.

Tuetut puhelimet#

Android puhelimen vaatimukset:

  • Täysi toiminnallisuus Android 4.0 tai myöhemmissä. Vanhempi versio toimii Android 2.2 lähtien.

Itse testaan Hactaria lukuisilla Android versioilla. Silti kuulen mielellään kokemuksista eri laitteissa ja eri käytöissä.

Muutoksia#

Hactarin muutokset löytyvät nyt foorumilta ja issue trackeristä.

Kommentteja / palautetta / muuta#


Vanhemppaa palautetta#

HTC Desire Z:ssa tuntuu toimivan ihan ok.

--Janne Jalkanen, 08-Jul-2011 13:08

Samsung Galaxy S: Toimii lähes moitteettomasti, pari kertaa jäätynyt pistelaskussa 9x9 laudalla pelatessa. Olisikohan vahvuus luokkaa 8-10kyu, ei ainakaan kymppiä huonompi. --Joel Pekkarinen

Osaatko arvata mitään yhdistävää tekijää noissa hyytymisissä? esim laudalla seki tai jokin ko? -- Lauri

Muistaakseni tilanne oli pass-siirto-siirto-pass-pass. Voisikohan olla se että ohjelma hyytyi johtuen siitä että ei käsittänyt viimehetken vemputusta. -- Joel


13:27, expert 13x13 lvl 7, Ootakamoku vs Hactar, hactar ei ymmärtäny sekiä. Pelas eka pelin aikana väärin, sit meni damen täytös ihan sekasin ja lopulta scores sen vielä väärin.

--Henry Hemming, 14-Aug-2012 13:29

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-47) was last changed on 30-Sep-2016 21:12 by 188.238.97.174