Pelivälineisiin voi käyttää vaikka 20000 euroa, jos sikseen mieli tekee. Vaikka laudan ja kivet saa halvimmillaan 37 eurolla (Gaimportin hinta huhtikuussa 2005), voi joskus olla tarpeen pihistää tästäkin.

  • Pihistäminen onnistuu esimerkiksi ostamalla keinonahkalauta 7 eurolla. -- Matti

Halpa pelilauta#

Pelilaudan voi valmistaa itse kokopuusta, jos on tilaa ja saa jostain halpaa puutavaraa. Kaupunkilaishinnoin tämä ei kannata. Kaupungistakin voi sitävastoin saada kohtuuhintaan vanerilevyä. Tästä pystyy sitten valmistaan laudan varsin vähäisin kustannuksin. Kalvotussilla piirrettyjen viivojen lisäksi tällainen lauta ei kaipaa kuin pintakäsittelyä.

Toisena vaihtoehtona on tulostettavat laudat.

Halpoja kiviä#

Teetin savisia kivejä halpana vaihtoehtona kouluihin vietäväksi. Kivet tehtiin punaisesta ja valkoisesta savesta. Kivien tekeminen vei noin 2h, ja polttouunissa ne viettivät yhden yön. Kivien lasittaminen veisi pari päivää jos sen olisi tehnyt - silloin olisi toisaalta saanut ne valkoisen ja mustan värisiksi. Kivien koossa oli jos jonkinnäköistä variaatiota, mutta se ei loppujen lopuksi haitannut niitten pelattavuutta.

Muita halpoja kivivaihtoehtoja on akvaarioihin tarkoitetut lasikivet. Valitettavasti en ole vielä löytänyt kauppaa, josta saisi niitä halvalla.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-6) was last changed on 16-Apr-2014 01:16 by Mika