Ivalossa toimii syksyllä 2003 aloittanut go-kerho. Kokoonnumme kerran viikossa ja aktiivisia jäseniä meillä on 7. Tasot vaihtelevat kgs:n mukaan 5k - 30k välillä. Kenelläkään meidän kerhon jäsenistä ei ole virallista Suomi-rankkia. Olemme tavoitettavissa ircissä, Quakenet:n serverillä, #igluk -kanavalla.

Jäseniä:


Olette muuten sivumennen sanoen todennäköisesti maailman pohjoisin go-kerho. Koska Rovaniemellä ei vielä ole kerhoa, Oulu menetti nyt pohjoisimman kerhon tittelinsä. Haluatteko liittyä Suomen go-liittoon? Norjan tiettävästi pohjoisin go-kerho on Trondheimissä suunnilleen yhtä pohjoisessa kuin Pohjois-Pohjanmaa. Murmanskin mahdollisesta kerhosta ei ole mitään tietoa. Alaskassa vastaavilla leveysasteilla on pelkkää tundraa ja Barrow niminen paikka, jossa ei taida paljon muuta olla kuin sääasema.

-- Markku Jantunen

Murmansk pistää paremmaksi ainakin osoitteesta http://murmansk.weiqi.ru/ päätellen. Sivuista nyt en mitään ymmärrä, mutta kuvagallerialinkistä löytyy budoasuisia miehiä, jotka aivan selvästi pelaavat kivillä, ilmeisesti Jäämeren rannalla. Karua.

-- Jaakko Virtanen (tämän kommentin saavat ivalolaiset puolestani vapaasti poistaa, elleivät sen koe kuuluvan tälle sivulle)

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-24) was last changed on 21-Sep-2008 20:20 by 78.27.75.237