Teemu Hirsimäki: Onkos Jaakko Munkki tasoitusturnaus edellisvuosien tapaan? Siitä voisi varmaan mainita täällä, niin ihmiset tietää, mihin ovat menneet ilmoittautumaan. :)


AriKarppinen..Matin turnauskalenteri ->>Helsingin Uusi Yhteiskoulu, Rapakiventie 18
on tasoitusturnaus - se Suomen perinteisin sellainen.


Missä päin Helsinkiä tuo on? Etsin Googlella koulun kotisivut ja jossain sanottiin, että se on koillisessa suurpiirissä. Onko se lähellä Riihimäen junarataa? Koulun sivulta löytyi myös valokuvia. Näytti hieman tutulta. Onko tuo se koulu Pukinmäen aseman lähellä, jossa järjestettiin Helsinki GP vuonna 1997? Kartan mukaan vieressä on pujottelurinne. Merkit ovat vahvat, vaikka varma en ole.

-- Markku Jantunen, 3.2. 2003

Kokeilepa pääkaupunkiseudun opaskarttaan kirjoittaa kadun nimeksi Rapakiventie. Koulu löytyy Pukinmäen asemasta 500 metriä linnuntietä kaakkoon, eli sama paikka taitaa olla kuin silloin GP:ssä.

-- Antti Holappa, 4.2. 2003

Eikös tuo ole sama paikka kuin missä Helsinki TT oli 2001?

-- Janne Jalkanen, 4.2.2003

Niinpäs olikin. En tietenkään ole ollut GP:ssä pelaamassa 97 vaan TT:ssä 01. Mieleen palautuu kirkkaan aurinkoiset kuumat kesäpäivät, koulun iso demonstraatiogoban (jolle joku teki tsumego-tehtävän, joka hämäsi jopa Paateron Lauria) sekä Matin voitto Viktorista.

-- Antti Holappa, 4.2. 2003

Sekoitetaanpas vielä vähän.. tuohan on tietysti se paikka, jossa pidettiin PM-kisat vuonna 1999! Silloisesta turnauskutsusta löytyy näköjään edelleenkin kartat, joihin myös pelipaikka on erityisesti merkitty.

Oi niitä aikoja.. voitin tuossa turnauksessa erään Karen (8k) tasa-avauksella ;) Ei mahtaisi onnistua enää?

-- Paavo Pietarila

Mitäs tuo kilpailukutsun "rekisteröityminen klo 10.00" tarkoittaa? Onko se rekisteröitymisen alku- vai loppuajankohta? Eli asian pointti: milloin pitää olla paikalla jotta pääsee pelaamaan jos on ennakkoilmoittautunut wikissä?

Lauantai-aamun unia ja juna-aikatauluja optimoiden, -- Antti Lehtinen, 12.3.2003

Pitäisi kai olla 10.00-10.30 Ilmoittautuminen. Tällä aikavälillä kerätään ilmoittautumismaksut ja vahvistetaan osallistuminen kierroksille. Paritus tehdään sitten aikavälillä 10.30-10.45.

-- Vesa 12.3.2003


Onko Gaimportin edustus tulossa paikalle, kuten kävi takapotkussa ? Jos näin on, niin onko mahdollista tehdä tilauksia (ajattelin laittaa tämän wikiin, koska voi kiinnostaa useampia) ?

-- Jukka Lindström 12.3.2003

Tarkoitus olisi tulla. Ilmoittakaa tilaustoiveenne Reijolalle.

-- Matti_Siivola 12.3.2003

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 12-Mar-2003 21:53 by Matti_Siivola