Oulun Goonpellaajat

Oululainen 1 dan. Ensimmäisen kerran osallistuin turnaukseen 24.5.1997. Hävisin tietysti kaikki pelit. Sen jälkeen meni vähän paremmin siihen asti, kunnes sain dan-korotuksen 20.4.2003. Tämän jälkeen olenkin pelannut hävyttömän heikosti.

Irkissä & go-servereissä käytän tunnusta Olawi.

Jopa minä tiedän l-ryhmän statuksen.

Kehitin aikoinaan todistamattomasti epäoptimaalisen tavan arvioida pelaajien luokitusten oikeellisuutta, yksi kerhoni luokitusvastaavista kun olen. Jos kiinnostaa, niin katso kuinka Luokitusten Arviointi Tasoituskivistä tapahtuu. Tätä menetelmää ei ole viime aikoina käytetty kun pelaajia alkaa olla sen verran että pelituloksiakin voi syynätä.

Tein myös 2003 Kanikutosen jälkeen pienen pullauttimen, jolla jokainen suomalainen pelaaja voi ihmetellä omaa mennyttä turnausmenestystään. Katso tarkemmin http://pulautin.delic.iki.fi/voittotilastot.cgi. Tämän voisi jonakin kauniina päivänä integroida Karin tekemiin GOR ja likelihood-pullauttimiin niin jo olisi taas ihmisillä turhanpäiväistä ihmeteltävää.

Turnausmenestuspullauttimesta puuttuu vielä muutamia vanhoja turnauksia ja koodissa saattaa (hui!) olla bugeja. Turnaustulosten lahjoittaminen ja bugien metsästys on erinomaisen tervetullutta.

Välillä kun ei jaksa pelailla goota, voi vaikka bongata huonoja argumentteja täälläkin olevista keskusteluista. Kokeile montako löydät!

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-14) was last changed on 28-Jun-2005 13:08 by PaavoPietarila