Joukkue-SM 14.-15.5.2016#

Joukkue-SM järjestetään tänä vuonna Juhana Herttuan Kellarissa, Turun Linnassa (Turussa). Turnauksen järjestää Suomen Go Liitto. Turun Hayashi ry vastaa käytännön järjestelyistä.

Ilmoittautuminen
Tulokset
Majoitus

Osallistumismaksut#

  • 70€ SM-sarjan,
  • 50€ avoimen sarjan joukkueilta.
  • pelivälinealennuksia on ja niitä voi kysyä Jaakolta (jaakko@virte-metalli.fi). Lisäkelloja ainakin tarvitaan, todennäköisesti myös lautoja ja kiviä.

Joukkue-SM-systeemi (sisältää myös avoimen ryhmän järjestelmän)

SM-sarja#

SM-sarjassa pelaa kuusi 4-henkistä joukkuetta seuraavista seuroista: HGK (2), Ego, Yligo, OGP ja Hayashi. Kullakin joukkueella saa olla kaksi varapelaajaa. Varapelaajat voivat ilmoittautua myös avoimen sarjan joukkueeseen, josta heidät tarvittaessa nostetaan SM-sarjaan. Kaikkien pelaajien tulee kuulua edustamaansa kerhoon ja olla Suomen Go-liiton jäseniä.

Joukkue-SM-turnauksen SM-sarjaan ilmoittaudutaan 1.5.2015 mennessä. Kerhon edustajan on vahvistettava kerhon joukkueen ilmoittautuminen lähettämällä sähköpostia liitolle osoitteeseen finland@eurogofed.org tähän aikarajaan mennessä. Nimilistoilla wikissä ei ole virallista merkitystä, mutta niitä voidaan käyttää apuvälineenä joukkueiden kasaamisessa.

Avoimen ryhmän joukkueturnaus#

Avoimen ryhmän turnauksessa pelaavat joukkuet ovat kolmihenkisiä, kullakin saa olla yksi varapelaaja. Pelaajat, jotka eivät pelaa joukkue-SM:n mestaruusryhmässä voivat pelata avoimessa ryhmässä. Pelaaja saa ilmoittautua sekä SM-sarjan joukkueen varapelaajaksi, että avoimen sarjan joukkueeseen.
Pelaajien on oltava liiton jäseniä. Avoimen sarjan joukkueissa saa olla yhden tai useamman jäsenkerhon jäseniä. Joukkueen kerho on se kerho, jonka jäseniä on enemmistö pelaajista. Jos kerho ei näin ratkea, tulee kerhoksi ykköspöydän pelaajan kerho. Avoimeen sarjaan joukkueet ilmoittautuvat paikan päällä. Avoimen sarjan turnaukseen mahtuu maksimissaan 8 joukkuetta. Määrää voidaan EHKÄ laajentaa kymmeneen jos tieto poikkeuksellisen suuresta osallistujamäärästä saavuttaa järjestäjät ajoissa.

Peliajat#

  • Pääsarja: viisi kierrosta Round Robinina, peliajat EGF A-luokkaa, Fischer 45min + 15s siirtoa kohden
  • Avoin sarja, viisi kierrosta avoimen sarjan systeemin mukaan, peliajat samat eli Fischer 45min + 15s siirtoa kohden (tai kanadalainen byoyomi 15 kiveä 5minuutissa, jos käytössä on mekaaninen kello).

Aikataulu#

Lauantai 14.5.#

10:15-10:45 Ilmoittautuminen
11:00 Ensimmäinen kierros
Lounastauko
14:30 Toinen kierros
17:00 Kolmas kierros

Sunnuntai 15.5.#

10:00 Neljäs kierros
Lounastauko
14:00 Viides kierros

Muuta#

Juhana Herttuan Kellari on anniskelualuetta, joten omat juomat eivät ole sallittuja. Tiloissa on ruokailumahdollisuus "runsas brunssi" kello 11-15 hintaan 15 euroa. Kelien salliessa ruokailu on mahdollista terassilla linnan sisäpihalla. Muita lähellä sijaitsevia ruokailupaikkoja on hintsusti, joten brunssi on järjestäjien suosittelema vaihtoehto. Satamaan päin kävelymatkan päässä on Vietnamilainen ravintola Kim ja toki joen yläjuoksulla löytyy 15-20 min kävelymatkan päässä monenmoista ruokapaikkaa.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.

List of attachments

Kind Attachment Name Size Version Date Modified Author Change note
sgf
2016-05-14-Matti Siivola-Samue... 1.6 kB 1 14-May-2016 13:12 66.102.9.1 1. Kierros 1. Pöytä
« This page (revision-6) was last changed on 07-May-2016 19:12 by 87.92.180.22