Eiköhän nuo vanhat voi poistaa. Turnaus vaikuttaa hyvältä idealta, mutta se ei innosta minuna syksyllä enää osallistumaan. KGS:ssä on mukavampi pelata vähemmän vakavia pelejä.

-- Pekka Karjalainen, 25.5.03

Mitäs vakavaa noissa turnauspeleissä on ? hupiahan se on, ei siellä mitään palkintoja tai muita goodiesseja ole edes tarjolla.

Niin ja syksyn KGS turnee on siis alkamassa. Pitäisikö jo ilmolista värkätä?

-- Jukka Lindström, 15.9.03

Käsittääkseni turnauspelejä ei otettu kovin vakavasti meidän sarjoissamme. Minä en ainakaan ottanut enää kesällä. Ilmolistaan en laita nimeäni tänä syksynä. -- Pekka


Turnaussysteemiä on näköjään hieman muutettu, ilmeisesti (ja toivottavasti) huomioonottaen kevään kokemukset. Nyt syksyllä sama ihminen ei saa pelata useammassa joukkueessa, mutta toisaalta sama joukkue saa osallistua sekä tasa-avaus- että tasoitusturnaukseen. Myöskin joukkueiden pelaajaluku on täsmälleen viisi. Jos oikein ymmärsin, niin joukkueita saa olla huonetta kohden kuinka monta vain, kunhan huoneen omistaja (== Markus) katsoo, että jäsenet ovat huoneen vakioasiakkaita. En nyt omalta kohdaltani erityisemmin vielä lupailisi, mutta tämähän mahdollistaa esimerksi sen, että Saunan joukkueet voisivat edustaa esim. suomalaisia go-kerhoja.. tietysti joukkueita saa muodostaa ihan miten haluaa, eikä siihen pitäisi kenelläkään (edes tällä Wikillä ;-) olla mitään erityistä nokan koputtamista.

Tuo yhden pelaajan kuuluminen vain yhteen joukkueeseen pistänee ainakin puolet viimevuoden joukkueista uusiksi jokatapauksessa.

Enemmän turnauksesta KGS:n virallisella turnaussivulla.

--Paavo Pietarila 16-09-03


No, pitäisikö alkaa joukkueita muodostamaan? Minä ainakin osallistuisin tasoitusturnaukseen mielelläni. Ilmoittautumisaikahan alkoi, ja sitä näyttää jatkuvan 22.10. saakka. En vielä tee tähän ilmoittautumislistoja tms., kun en tiedä onko aiempien turnausten veteraaneilla jotain viisaita menettelytapoja tarjota.

--JuhoP (kgs:dangerbird, 10k) 03-10-03


Osallistun mielelläni tasoitusturnaukseen ja tasa-alkuturnaukseen

--Mokki (kgs:Moekki, 4k) 03.10.2003

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-51) was last changed on 03-Oct-2003 21:41 by 80.221.119.101