Hiukan omituisen tuntuinen on tämä keskustelufoorumi. (Ehkä sutjautuu aikanaan.)

Etsin suomenkielistä go-aiheista keskustelufoorumia. Onko se nyt tämä?

--ilmo


Mielestäni go-aiheiselle varsinaiselle keskustelupalstalle voisi olla käyttöä. PhpBB:llä tai vastaavalla tuollaisen pystyttäminen ei ole edes kovin iso juttu, jos vaan serveri löytyy.

--Timo Jalonen, 16.3.2010 17:06

Wiki on keskustelusoftana paljon parempi kuin Phpbb.

--Jouni, 16.3.2010

Keskustelupalstaa pohtiessa olisi hyvä tuoda selvästi esille, mihin asiaan haetaan parannusta. On mahdollista, että ongelmaa voidaan ratkoa wikissä. Tätä on vain vaikea tietää, ennen kuin ongelma on ymmärretty.

Vaikka palstan perustaminen meneekin hyvin helposti, ihmisten siirtyminen sinne kirjoittamaan ei ole lainkaan selvää. Jo rekisteröityminen karsii kirjoittajia ja monet luultavasti pysyvät heille jo tutussa kanavassa.

Satunnaiselle keskustelulle on tosiaan tuo IRC kanava go.fi, jossa kannattaa norkoilla!

-- Lauri

comments

Eiköhän se ole koko wiki kokonaisuudessaan....

--..., 16-maalis-2010 12:41


Ei tämä kyllä mikään keskustelufoorumi ole sellaisena kuin ne yleensä mielletään. Jos joku asia kuitenkin askarruttaa, voi tehdä sopivalle sivulle, joka aiheeseen liittyy, kysymyksen tai perustaa uuden sivun siitä keskustelulle. Formaattina suositelavaa käyttää, SivunNimiKeskustelu missä SivunNimi on sama kuin aihetta käsittelevä sivu. Linkki tehdään laittamalla uuden sivun nimi seuraavasti:

[SivunNimiKeskustelu]

Go väen keskustelua on myös irkissä IRCNet #go.fi -kanavalla ja KGS-serverin sauna-huoneesa.

--Gardan, 16-Mar-2010 13:57


En itsekään tiedä mihin ongelmaan alkuperäinen kirjoittaja hakee parannusta, mutta minun on - foorumisoftiin tottuneena - hankala löytää täältä asioita. Oma, vaatimaton mielipiteeni on, että wiki on hyvä tietyntyyppisiin asioihin, ja keskustelufoorumisofta - oli se sitten phpBB tai joku - taas toisentyyppisiin. Mielestäni esim. siihen, että joku heittää random-kysymyksen/mielipiteen, ja siihen sitten vastataan/kommentoidaan, foorumisofta istuu paljon paremmin. Ymmärrän kyllä hyvin, että Wikiin tottuneelle "wiki on parempi kuin phpbb", mutta se tuskin on totuus kaikille käyttäjille ja kaikkiin asioihin. Nimim. mode ja 8716 viestiä eräällä foorumilla.

--Timo Jalonen, 16.3.2010 21:20

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 16-Mar-2010 17:46 by Lauri Paatero