Kirkkonummi on pikkuinen kylänpahanen, jonka voi löytää esimerkiksi ajelemalla lähijunalla Helsingistä länteen espoon ohi. Paikkakunnalla ei toistaiseksi (ainakaan tietääkseni) ole go-kerhoa, mutta pelaajia löytyy kyllä jos vain tietää mistä etsiä.
Paikkakunnan vahvin pelaaja on jo pois muuttanut Joakim Björkgren (Unenvarjo), ja muut tuntemani ovat noin 20-30 -kyuja. Paikkakunnalla on majaillut ainakin pari dan-pelaajaa.

Jos tunnustat asuvasi Kirkkonummella ja harrastavasi go:ta enemmän tai vähemmän aktiivisesti taikka "satunnaisen säännöllisesti", ilmoittelehan toki itsestäsi.Tämänhetkisiä pelaajia:

Antti Tuomi / 9kyu
Jaakko Saarinen / 12kyu
Antti Metsälä / 23kyu
Ville Toivonen / 25kyu
Mikko Paavola / 27kyu??
Petteri Front / 28kyu??
Ossi Tiainen / 28kyu??
Lauri Kirjalainen / 10k
Risto Pekkanen / 30kyu? / -16.7.2023

Huomioi, että rankit voivat olla vanhentuneita ja/tai epävirallisia antiaktiivisuuden taikka laiskuuden ja turnaustoiminnan puutteen takia. :)

-- Antti Tuomi, 22.04.2003Vau, "uutiset" käänteisessä järjestyksessä.

Pienellä porukalla päätimme vakiinnuttaa kirkkonummelle peli-illan torstaiksi, klo 15.00-18.00. Tämä kuitenkin riippuu aika paljon pelaajien lukumäärästä (yksin en jaksa istua odottelemassa), joten tilaisuus kannattaa varmistaa kylmän rohkeasti soittelemalla taikka tekstaamalla minulle sivuiltani löytyvään kännykkänumeroon.

Tarkoituksena "kerhoillassamme" olisi vähintäänkin pelata taikka katsella pelejä, mutta pyrimme myös käymään läpi "kerholaisten" pelejä taikka kommentoituja pro-pelejä, mikäli vain mahdollista. Välineitä saadaan paikalle tarvittaessa neljään settiin asti lähiympäristöstä, joten omia tuskin tarvitsee ottaa mukaan.

Pelipaikkana toimii Kirkkonummen keskustassa sijaitseva kahvila Kingsroad. Kyseessä ei ole minkäänlainen yksityistilaisuus, mutta tilaa pitäisi kyllä riittää. Alaikäiset saavat olla sisällä kello 18.00 asti, sillä kahvilalla on A-oikeudet. On myös suotavaa varautua ostamaan jotakin pikkuista paikan päällä (oluen lisäksi myös kahvia/teetä taikka leivoksia), jotta emme törkeästi veisi pöytiä muilta maksavilta asiakkailta (näin saamme kenties olla paikalla toistekin).
Jos kysyntää löytyy, voimme tietysti jatkaa paikan päällä vielä kuuden jälkeenkin taikka siirtyä johonkin läheiseen baariin pelaamaan.

-- Antti Tuomi, 09.10.2003


Siivolan Matti uhkasi järjestää jonkintyyppisen "nuorisoillan" Karhunpesässä sunnuntaina 18.5. Tarkoituksena olisi saada aloittelevampiakin pelaajia mukaan. Paikalle voisi tulla mahdollisesti jo kello 16.00, tunnin ennen kuin vahvempaa porukkaa marssii sisään. Ohjelmaan kuuluu vähintään rentoa pelaamista, jonkinmuotoista opetusta ja ehkä jopa pienimuotoinen turnaus(??). Luulen, että Matti ilmoittelee jossakin tarkemmin, jos tämä suunnitelma ottaa toteutuakseen.

Isäni lupasi järjestää autokyydin vähintään toiseen suuntaan (kolme henkeä mahtuu). Saapuminen onnistuu myös Helsingistä raitiovaunulla no. 8 Linnanmäen pysäkille, josta on noin 50 metriä paikan päälle.

Lisää asiasta: NuorisoGo

-- Antti Tuomi, 28.4.2003


Noniin, sunnuntaina (27.4.) vyörytetään Karhunpesä Kirkkonummen pelaajien voimin. Ilmoittakaatten (mieluiten puhelimen välityksellä) jos haluatte mukaan, autoon kyllä varmasti mahtuu vielä. Toistaiseksi mukaan on tulossa vain Ville Toivonen, mutta jostakinhan se täytyy silti aloittaa. :)

-- Antti Tuomi, 25.4.2003


Kiva että saadaan näitä vierailevia tähtiä tännekkin päin, irasshai.

-- Ville Toivonen, 23.04.2003


Hienoa että Kirkkonummellekin viriää toimintaa. Ilmoitelkaa täällä pienimuotoisemmistakin peli-illoista, niin lähikuntien pelaajia saattaa hyvinkin tulla vierailulle. Minä ainakin voisin töiden jälkeen junailla sinne silloin tällöin käymään.

-- Teemu Hirsimäki, 22.04.2003


Jeps, toimintaa vain. Minäkin käyn kuitenkin useammin kuin kerran kuussa vanhassa kotikunnassa kääntymässä, joten joku kerta voisi eksyä sinne kahvilaankin pelailemaan. Eikä se Kirkkonummi nyt niin kaukana Espoosta ole etteikö siellä voisi joskus käydä viikollakin. Mutta ilmoitelkaahan kun päätätte ajankohdista.

-- Joakim Björkgren, 22.04.2003


Tosiaan, vakiintunutta peli-iltaa ei vielä ole olemassa, sillä pelitoiminta tapahtuu lähinnä kouluaikana täkäläisen lukion tiloissa. Jos kuitenkin olemme ennalta päättäneet kerääntyä jonakin päivänä pelaamaan, ilmoittelen siitä tarkemmin täällä.
Jos tälläinen peli-ilta joskus tulisi tapahtumaan, se olisi luultavasti Kirkkonummen keskustassa, Kuninkaantien varrella oleva kahvila Kingsroad.

-- Antti Tuomi, 22.04.2003


Moe, mie majailen kirkkonummella ainaki joitaki viikkoja / ehkä pari kuukautta.. Tunne koko kylästä ketään, ois rentoa päästä pelailemaan kirkkonummelaisten kanssa vähä goota, Luokitukselta olen suomi 3-kyu. Minuun saa ottaa yhteyttä ircissä/kgs/messengerissä ja pyytää pelaamaan. :)

kgs: falloutti irc: falloutti messenger: falloutti@hotmail.com

-- Markus Porkka, 15.09.2008

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-41) was last changed on 16-Jul-2023 17:36 by 37.33.244.79