London Open Go Congress järjestetään tänä vuonna 28.-31.12. Paikka on sama kuin viime vuonna, lisää tietoa löytyy osoitteesta http://www.bexfield.com/clgc/logc31.htm.

Suomalaisten tuloksia

Turnaus oli viime vuonna kaiken kaikkiaan mainiosti järjestetty. Lähden myös tänä vuonna, löytyykö matkaseuraa?

--Suvi

Semmoinen vielä, että kun ilmoittaudutte turnaukseen, laittakaa kerhoksi "Finland", jotta ei vahingossakaan jouduta pelaamaan toisiamme vastaan. Se olisi ulkomailla aika tylsää. :) Ehtii korjata kyllä vielä paikan päälläkin, jos joku on jo jotain muuta laittanut. --Suvi

Sakkia on näköjään jonninverran lähdössä. Majoitus kuulemma kannattaa varailla ajoissa, niin kannattaisi varmaan keräillä tänne huoneporukoita varmoista lähtijöistä.

Huone 1

NummeroLähtijäTurnausilmoittautuminenMajoitusvaraus
1Suvi Leppänen11
2Teemu Rovio11
3Tuomo Salo 1
4 Christoph Ammerman

HUOM: En ole lähdössä muuttuneiden suunnitelmien takia Lontooseen. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia sen suhteen, että meikäläisen luottokortti on ISH:ssa vakuutena. Olisi hyvä, jos joku muu voisi ottaa varauksen kontilleen. Lisäksi toivottavasti huoneeseen saadaan joku muu.

--JanneJalkanen

Suunnitelmissa olisi 26.12-3.1.

Huone 2

NummeroLähtijäTurnausilmoittautuminenMajoitusvarausAika
1Markku JantunenJooJooMinä olen paikalla 27.12.-2.1. eli lähden päivää aikaisemmin kuin te muut huoneessa majoittujat. Ei haitanne.
2Mikko Lappeteläinenjoojoo 26.12.-3.1.
3Ari KauppiJooJoo27.12.-3.1.

Huone 3

NummeroLähtijäTurnausilmoittautuminenMajoitusvarausAika
1Esa Seuranenkylläkyllä26.12.-3.1.
2Simo Eerolakylläkyllä27.12.-3.1.
3Sampo Syrjänen?kyllä26.12.-3.1.
4Dennis Fischer

--

Varoitan tässä vaiheessa, että potentiaalisesti joudun jättämään reissun väliin, jolloin huoneesta luonnollisesti vapautuu yksi paikka. --JanneJalkanen


Stanstedin lentokentältä menee junalla itse lontooseen 45 min ja lisäksi metrolla vielä muutama minuutti ISH:hon matkustamiseen - viime vuonna meillä oli hieman arvontaa ISH:n sisäänkirjautumisen yhteydessä, jossa paloi 30 min oikeastaan aivan turhaan (syy _tietenkin_ ;) oli vastaanottovirkailijassa... ja ehkä osittain suomalaisten englannin ääntämyksessä, myöhäisessä ajankohdassa ja kuun asennossa).

Hello Esa,

Thanks for your entry - I look forward to seeing you in London again.

If you could give me a list of the Finn party arriving late at Stansted, I
can alert ISH front desk.

What should happen is that a named envelope is prepared for each player and
should be left at the front desk for you to pick up on arrival.  This
contains your room key amongst other things.

What randomisation happened last time?

Best Wishes
Geoff

Yllä viesti, jonka sain asian tiimoilta Geoff Kaniuk:lta (kun tuli laitettua hieman legendaa ilmoittautumislomakkeelle). Informoin aikataulutuksista sitten eteenpäin Geoff:lle... --Esa 8.10.

Ilmoitin Geoff:lle, että klo 24:00-1:00 illalla 26.12. saapuvat ISH:n itseni lisäksi Sampo, Suvi, Teemu ja Tuomo; ja 27.12. Ari, Markku ja (todennäköisesti) Simo. Niille, joita en maininnut yllä: teidän ehkä kannattaisi mainita rekisteröityessänne turnaukseen, jos saavutte ISH:n myöhään. --Esa 13.10.

Olenko ainoa, joka on ISH:lla ennen yömyöhää? Lentoni on lontoossa noin 15:00 paikallita aikaa. -Mokki

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-69) was last changed on 08-Nov-2007 11:05 by 130.233.204.6