This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Tampereen mestaruusturnausta on yritetty vaihtelevalla menestyksellä järjestää viime vuosina. Ongelmaksi näyttää muodostuneen varsinkin kärkipelaajien haluttomuus käyttää kokonaista viikonloppua paikallisturnaukseen. YliGo näyttää pelaavan mestaruusturnauksensa cup-muotoisena, jolloin yhtä pelaajaa kohti pelejä ei tule kovin paljon. Turnauksen aikataulunkaan ei tarvitse olla pilkuntarkka, kun pelataan useita rinnakkaisia toisistaan riippumattomia pelejä. Turnauskaavion laadinta voisi toimia Kisein malliin.

Ehdotan, että pelaamme sopivana ajankohtana tämän vuoden aikana mestaruuscupin. Etenkin Tampereen kärkipelaajien soisi ottavan kantaa. Alla lista kiinnostuneista.

NroNimiVahvuusAjankohta
1 Markku Jantunen 2 dan
2 Simo Eerola 2 dan kevät/syys
3 Arto Järvelä 1 kyu Kaikki käy paitsi kesä
4 Lauri Lintula 5 kyu
5 Kimmo Penttilä 10 kyu monta huonoa ajankohtaa
6 Tomi Petäjäniemi 16 kyu
7
8

(Lista ei ole millään lailla sitova, vaan kartoitetaan pelkästään kiinnostuneita.)

Turnaus voisi olla pelkästään Tampere Cup tai jotain vastaavaa, ja jos riittävä osa vahvimmista pelaajista ottaa osaa niin voittaja saa arvon "Tampereen mestari". Eli kaikki kiinnostuneet/halukkaat laittakaa nimeä listaan ja kertokaa ajankohta niin järjestetään Helsingin Kisein tyylinen turnaus. Pelithän ovat tasa-alulla ja pitkillä ajoilla(?), joten on mahdollisuus päästä pelaamaan mielenkiintoisia pelejä.

Kuten Markku mainitsi, aikataulutus voisi olla joustava, jotta mahdollisimman moni voi osallistua.

--Simo

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 08-Jan-2007 23:16 by Suvi Leppänen.