Olen kiinnostunut matkustamaan PM-kisoihin ns. pidemmän kaavan mukaan. Lähtö keskiviikkona iltalaivalla Turusta Tukholmaan, torstai-illaksi bussilla Göteborgiin, pelit pe-la-su, sunnuntaiyöllä paluu Tukholmaan ja maanantaina aamulaivalla paluu Turkuun.

Onko kiinnostuneita matkaan lähtijöitä? Neljä matkaajaa olisi hyttiä ajatellen tietysti ideaali määrä...

-- Jaakko, 11.3.

Kiinnostaisihan se. Rahavaroja täytyy kyllä vielä laskeskella.. Itse mietin sellaista vaihtoehtoa, että lähtisi torstaina päivälaivalla Tukholmaan ja matkaisi siitä sitten illalla bussilla/junalla Göteborgiin. Opiskelijalle meno päivälaivalla (ilman hyttiä) näyttäisi maksavan vain 11e.

-- Suvi, 11.3

Voin mahdollisesti olla tulossa mukaan.

-- Kari

Itse ajattelin, että keskiviikkolähtö hakkaa torstain, koska silloin ei tarvitse matkustaa Ruotsin halki torstaiyöllä ja on perjantain peleissä virkeämpi. Tietysti, iltalaivat ovat petollisia "toisinaan".

-- Jaakko 11.3

PM-kisoihin matkaaminen kiinnostaa kyllä, mutta suurin haitta allekirjottaneelle ovat matkakulut. Muilla ehkäpä on jo jonkinmoista perehtymistä mahdollisiin mahdollisuuksiin matkan taittamiseksi ja sen mukanaan tuomiin kustannuksiin, jos tosiaan lisäinformaatiota kustannuksista löytyy niin ei muutakuin näkyville.

-- Sami 11.3.

Eilen Vikingin hinta oli 187 euroa menopaluu (ke-ma) 4 hengen hytissä, siis matkan tämän osan hinta olisi alle 50 euroa/nuppi. Mitä bussi/juna Göteborgiin maksaa, ei hajua.

-- Jaakko 12.3.

Tuo on ihan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Itselläni pula on matkan suhteen enemmän ajasta kuin rahasta, mikä lopulta ratkaisee lähdenkö. Jos laivalla menisi useampi, voisi ottaa myös laudan mukaan, ainakin ajan saisi kulumaan.

-- Kari

2. luokan junalippu Tukholmasta Göteborgiin maksoi äsken katsoessani 475 kruunua eli noin 50 euroa. Opetelkaa käyttämään Googlea. Ruotsin rautatieyhtiön nimen ja sivuston löytäminen ei ole suurikaan ongelma. Kas tassä sivun osoite: SJ

Jos itse menen PM-kisoihin, menen lentämällä, koska minulle aika on suurempi niukkuus- tekijä kuin raha (työpäivän vapaaksiotto maksaa rahaa).

-- Markku, 12.3.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-11) was last changed on 04-May-2006 18:15 by 130.232.129.225