Paikka ja aika#

Naisten+ Suomen mestaruus 2023 ratkaistaan 9.-10.12.2023* Tampereella, Kalevassa Auran luona. (*Huom! Mikäli osallistujamäärä on pieni, turnaus voidaan järjestää yksipäiväisenä.)

N+SM 2023 ilmoittautuminen

Paikalle pääsee helpoiten Tampereen rautatieaseman edestä kulkevalla kolmosen ratikalla, joka kulkee Hervannan suuntaan. Lähin pysäkki on Kalevanrinne. Jos saavut autolla, vieressä on Tredun parkkipaikka, jossa on kiekkopaikkoja. Ainakin ennen viikonloppuisin siinä on ollut vapaa pysäköinti. Saat osoitteen ja tarkemmat ohjeet paikalle saapumiseen lähettämällä sähköpostia: aura.arola at iki.fi.

Osallistuminen#

Kaikki suomalaiset nais+ -pelaajat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan turnaukseen ikään, luokitukseen tai henkilötunnukseen katsomatta. Naisten+ Suomen mestaruuden voittaa turnauksessa parhaiten sijoittunut suomalainen. Turnaukseen saavat osallistua myös ulkomaalaiset naiset+, joilla on suomalainen kyu-luokitus. Turnaukseen osallistuvalta edellytetään lisäksi Suomen Go-liiton jäsenyyttä, eli käytännössä kuulumista johonkin liittoon kuuluvaan kerhoon.

Osallistumismaksu#

Turnaukseen osallistumisesta peritään pieni maksu, jolla katetaan turnauskuluja. Tämä varmistetaan piakkoin.

Majoitus, ruokailu ja illanvietto#

Turnauspaikalla on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Voit halutessasi ilahduttaa turnaajia myös nyyttärihengessä tuodulla tarjottavalla. Tämä ei ole mitenkään pakollista. Lounaspaikkoja löytyy lähistöltä useita. S-Market (avoinna klo 6:00-00:00) on tien toisella puolella. Ilmoittautumissivulta voi kysyä pelaajamajoitusta. Alkuillasta voimme viettää iltaa turnauspaikalla, mutta myöhäisemmät istujaiset tapahtuu halutessamme jossain baarissa.

Ilmoittautuminen#

Jotta tilojen riittävyys saadaan varmistettua, ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Järjestäjille on suurta apua, mitä aiemmin ilmoittautuminen tehdään, viimeistään kuitenkin viikkoa ennen turnausta. Ilmoittauduthan siis viimeistään 2.12. mennessä ilmoittautumissivulla. Määräajan jälkeenkin ilmoittautuminen onnistunee; kysy tällöin asiaa suoraan järkkäreiltä.

Seuraajat#

Turnausta on mahdollista tulla seuraamaan, tilojen puitteissa. Seuraajien pyydetään myös ilmoittautumaan, sekä osallistumaan tarvittaessa järjestelyihin, kuten esimerkiksi kirjaamaan pelejä. Pelien aikana turnausrauhan on luonnollisesti säilyttävä, joten pienten lasten toivotaan vierailevan ainoastaan kierrosten välissä.

Aikataulu#

Alustava aikataulu laaditaan pian. Koitamme huomioida aloitusajassa eri kaupungeista saapuvia kulkuvälineitä. (Aikainen ilmoittautuminen auttaa mm. tämän asian huomioimisessa.) Jos haluat varata lipun jo ennalta, turnaus aloitetaan lauantaina siten, että kaikilla ennen klo 10 Tampereelle saapuvilla junilla ja busseilla ehtii perille. Noin 8:40-10 välillä saapuu junia kaikista pääsuunnista, Helsingistä useita, Oulusta 9:51, Jyväskylästä 8:49, Turusta 8:42, Porista 8:55.

Turnausjärjestelmä#

Turnaus on EGF A-luokkaa ja se pelataan japanilaisin säännöin. Pelit pelataan ilman tasoituksia, komi on 6.5 pistettä valkealle. Turnausjärjestelmä päätetään, kunhan osallistujamäärä on tiedossa.

Peliajat ovat alustavasti 45 min + 20s Fischer, eli pelaaja saa kelloonsa 20 sekuntia lisäaikaa jokaisen tekemänsä siirron jälkeen.

Huom! #

Toistaiseksi sivuilla olevat tiedot ovat suuntaa-antavia, ja niitä saatetaan vielä muuttaa esimerkiksi osallistujamäärän tai muiden liikkuvien osien vuoksi.

-Aura Arola

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-6) was last changed on 13-Nov-2023 19:32 by 84.249.11.220