Naisten SM-kisat 2012

Naisten SM-kisat ilmoittautuminen

Naisten SM-kisojen keskustelu

Aurinkolahden pikapeliturnaus

Kyytejä tarjotaan ja tarvitaan NSM-kisoihin 31.8.-2.9.2012#

kuka mistä mihin ja milloin vapaita paikkoja yhteystiedot muuta
Elsa Helsinki-Kirkkonummi-Turku, aika sovittavissa Täynnä. Mukana Elsa, Aura, Reino, Eerika, Jouko. 050-327 kuusnollaysikas Sovittu järjestäjäkyydiksi, joten mukana ainakin Aura, Reino, laudat ja demolauta (Pempun arvio n.100cm x 50cm x 10cm) . Ja lähtö kohtalaisen aikaisin perjantaina. Kiitos Elsanen. <3 -Aura.(Demolauta mahtunee takaluukkuun eikä siinä tapauksessa vie istuintilaa. Pelilaudat vievät 0-2 paikkaa. -Elsa)

Ruokailu#

Yhteisruoasta kiinnostuneet, tässä voitte sopia yhteisistä ruokailuistanne. Majoitusmaksuun sisältyy kahvi / tee ja aamupuuro. Suuremmat aamupalat pitää sitten itse tai porukalla hommata.

Kaikki:

Teen Jättiläiskattilallisen (esim 30 annosta) curryä jota voi syödä la tai su. Tuote on lihaton, mutta kaikille. Varmaan jollain logiikalla syövien täytyy osallistua kustannuksiin tai jotain. -Jouko

Kasvissyöjät:

Tehdään yhteiset kasvissafkat halukkaiden kesken. Jouko lupaili tehdä jonkun ruoista, Aura lupaili suunnitella ja pääkokkailla osaa ruoista jos tehdään ja tiskataan yhdessä. Laitathan nimesi ajoissa listaan jos haluat mukaan tähän porukkaan, kauppareissu tehdään jo perjantaina päivällä. Ideoissa ois ainakin Vegetukun soijapihvit + nuotioperunat sienikastikkeella la-illan grillauksille, Ehkä jotain chili sin carnea tai pasta-bolognesea? Muussia ja soijasuikalekastiketta? Kasviskiusausta? Ideoita lisää? Ja tietty sit leipää ja salaattia. Jaetaan kustannukset tasan.

Voin tehdä yrttimaustettua tofua. Lisäkkeeksi riisiä/nuudelia. Lisäksi voin tiskata astioita. -Eerika

  • Aura (soijamaitotuote- ja pähkinävammat)
  • Eerika
  • Elsa (ei munia)
  • Jouko

Sekasyöjät:

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-19) was last changed on 30-Aug-2012 20:21 by Elsa Nike Helena Polvinen