Naisten SM 2003 pelataan Tampereella Teemu Rovion luona elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Teemun osoite on Lindforsinkatu 6B Hervannassa.

Keskustasta Teemulle pääsee busseilla 20, 23 ja 30. Näistä 20 ja 23 menevät rautatieaseman vierestä, 30 linja-autoaseman ohi. Osoitteesta http://www.tampere.fi/tkl/aikataulut.html löytyy aikatauluja. Helpoiten Teemulle löytää siten, että jää bussista pois Hervannassa ja soittaa sitten jonkun hakemaan pysäkiltä. Kaikki mainitsemani bussit kulkevat Hervannan valtaväylää, ja kun se loppuu, alkaa näkyä asutusta ja tietää olevansa Hervannassa. Kun bussi on mennyt Nesteen huoltoaseman ohi, on aika jäädä pois kyydistä.

Autolla tulijat voivat seurata opasteita moottoritieltä Hervantaan, jonka jälkeen soittaminen on varmaan edelleenkin helpoin vaihtoehto.

Sopiiko kaikille, että lauantain ensimmäinen kierros alkaa klo 11 ja peliaika on tunnin perusaika sekä 5 minuuttia / 20 kiveä kanadalainen byo-yomi? Pelaajia on 6, joten turnaus on mahdollista pelata 5 kierroksen round robinina. Jospa vaikka pelattaisiin lauantaina 3 ja sunnuntaina 2 kierrosta?

Puhelinnumeroni on 040-7575715. Ilmoittakaa, jos tarvitsette yösijan jo perjantai-lauantai -yöksi.

-Suvi 250803

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-79) was last changed on 30-Apr-2006 10:26 by AnttiHolappa