Suomen go-liitto on saanut EGF:ltä tehtäväksi järjestää Pari-gon EM-kisat vuonna 2014 toukokuun paikkeilla pääkaupunkiseudulla. Turnauksen järjestäminen on ajateltu delegoida halukkaalle liiton jäsenkerholle, eli nyt on hyvä aika visioida!

Liitto arvostaisi, jos tapahtumasta voisi muotoilla sellaisen, että sillä voisi hyvin kerätä huomiota medialta esim. potentiaalisten lehtiartikkeleiden muodossa, ja jos turnaus saataisiin näkyväksi peliä pelaamattomillekin ihmisille.

Suomen go-liiton jäsenkerhoilla on 31.3.2013 asti aikaa lähettää liitolle sähköpostitse alustava suunnitelma turnausjärjestelyistä, joka sisältää myös arvion siitä, paljonko rahallista tukea turnauksen järjestämiseen tarvittaisiin. Liitto käsittelee huhtikuussa järjestettävässä kevätkokouksessaan turnauksen budjettiin liittyvät käytännön seikat, ja suorittaa tarpeellisia valikointitoimenpiteitä hakemusten joukosta tilanteen mukaan.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 21-Feb-2013 00:39 by Antti Törmänen