Pekingin "älypeliolympialaiset" 3.-18.10.2008#

World Mind Sports Games -esitys pdf-muodossa. Ainakaan gon osalta tiedot eivät ole lopullisia. Lopulliset tiedot ovat luvassa joulukuun puolessa välissä.

Järjestäjät huolehtivat pelaajien majoituksesta, aterioista tms perillä eikä niistä tule kuluja pelaajille. Matkat Pekingiin joudutaan näillä nakumin kustantamaan itse (tai hankkimaan maksaja).

Turnauksia on kuusi: miesten joukkueturnaus (5+1) , naisten joukkueturnaus (3+1) , miesten yksilöturnuas (max 2 pelaajaa), naistenyksilöturnuas (max 2 pelaajaa), parigo-turnaus, ja avoin turnaus (max 5 pelaajaa, ei ammattilaisia, kiinalaisia, japanilaisa, korealaisia eikä taiwanilaisa). Rajoitukset ovat maakohtaisa. Jos jokin maa ei saa täyteen joukkuetta, voi joukkueeseen ottaa pelaajia useammasta samaan maantieteelliseen kokonaisuuteen kuuluvasta maasta. Pari-go-turnaus korvaa 2008 MM-turnauksen. Sinne maksetaan parien lennot, mutta vielä ei tiedetä kuinka monen parin. Lopulliset tiedot turnauksista ja niiden aikatauluista saadaan joulukuun puolessa välissä.

Joukkueturnausta pidetään ensisijaisena, joten yritetään saada Suomsta ainakin miesjoukkue ja mahdollisuuksien mukaan naisjoukkue kokoon.

Liitto lähettää ennakkoilmoittautumisen tammikuun aikana. Pelaajat, jotka ovat listalla viimeistään 24.1. lasketaan mukaan. Nämä pelaajat saavat osuutensa liiton saamasta tuesta, näillä näkymin kolme lentolippua. Turnauksesta peritään osallistumismaksu, joka on 80 USD eli n. 54 euroa. Liitto järjestänee ryhmälennon. Ilmoittautuneilta peritään etumaksu. Aikarajan jälkeenkin voi yrittää mukaan. Näille ei jaeta matkatukia. Jos etumaksun maksanut peruuttaa lähdön käytetään maksu muun joukkueen tai korvaavan pelaajan hyväksi.


Uuttakin infoa
www-sivut
Lisätietoa
IGF:n sivuilta turnaustietoa
Ilmoittautuminen

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-15) was last changed on 16-Sep-2008 14:30 by Matti