Pempu, Assu, Juho ja Anttoni ovat lähdössä, reittibusseilla la-ti 22.-25.2. Tulee iso turnaus, tällä hetkellä 213 ilmoittautunutta.


Ajateltiin Pempu ja Assu matkustaa Pietariin turnaamaan Turnaus näyttäisi olevan poikkeuksellisesti sunnuntaina ja maanantaina. Venäjällä on maanantaina pyhä. Turnauspaikka on Hotelli Holiday Inn ja heillä on turnauksen osallistujille kahden hengen huone 3000 ruplaa yö (42€).

Pietariin pystyy nykyään matkustamaan ilmaisella sähköisellä viisumilla. HUOM! Ilmainen e-viisumi ei toimi vielä Allegro junassa. Viisumia (normaalia tai e-viisumia) haettaessa on matkavakuutus pakollinen.

Emme ole vielä päättäneet miten matkustamme Helsingistä Pietariin. Vaihtoehtoina on mennä minibussilla matka-ajalla 7-8h joka maksaisi 800-1200 ruplaa (12-17€) suuntaansa. Matka-ajasta johtuen matkaan on lähdettävä edellisenä päivänä klo 11:00 ellei halua herätä yöllä rajalla, jolloin voi ottaa myös illalla klo 20:00 lähtevän minibussin joka on perillä Pietarissa noin aamu neljältä. En ole vielä täysin varma miten lauantaina lähteminen (turnaus alkaa sunnuntaina) vaikuttaa minibussien aikatauluihin tai hintoihin. Tässä lista Bussiyhtiöistä Minibussilla matkustaminen ilman herätystä rajalla vaatii siis myös la-su yöksi majoituksen. Bussilla tai minibussilla matkustaessa pystyy hyödyntämään ilmaista e-viisumia.

Toinen mahdollisuus on maksaa normaalista viisumista 89€ ja ottaa allegro joka maksaa 30€ suuntaansa matka-ajalla 3,5h. Allegrolla joutuu myös matkustamaan päivää aikaisemmin Pietariin, mutta pystyy ottamaan junan joka lähtee 19:00 ja on perillä Pietarissa 23:30. Majoitus kannattaa siis olla myös la-su yölle. Allegrossa käy siis vain normaalin viisumi, jonka käsittelyssä menee 8 arkipäivää

Jos löytyy kiinnostuneita matkalle mukaan niin huudelkaa tänne.

Kommentit: Minä (Pempu) kallistun aika vahvasti minibussin kannalle.


wink,wink.
Ilmaisia urheluviisumeit luultavasti saa kunhan ilmottelee venäjän go liitolle.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-8) was last changed on 19-Feb-2020 14:23 by 192.89.29.225