Sponsorien hankkiminen kongressille#

Euroopan go-kongressi 2010 tarvitsee sponsoreita. Tämän sivun tarkoitus on auttaa ketä tahansa pelaajaa ottamaan yhteyttä yritykseen, joka mahdollisesti haluaisi mainostaa go-kongressin avulla ja vastineeksi sponsoroida go-kongressia. Jos uskot, että voisit ottaa yhteyttä johonkin yritykseen, ota yhteyttä kongressin toiseen sponsorivastaavaan Mikko Salmiseen (mikko PISTE o PISTE salminen AT uta PISTE fi. Jos jokin tietty mainostila myydään, siitä tulee merkintä tälle sivulle.

Mitä voimme tarjota ja mitä pyydetään#

Euroopan go-kongressi on suuri tapahtuma, joka saa kohtuullisen määrän mediahuomiota sekä kotimaassa että ulkomailla, varsinkin kaukoidässä. Luultavasti go-kongressi pääsee televisioon ja japanilaisessa lehdessä mikäsenniminytolikaan on aina muutaman aukeaman juttu värikuvineen ja turnaustuloksineen.

Mainospaikat#

Tässä esimerkkejä myytävistä tuotteista ja mainospaikoista. Hinnoista voi kysellä Mikolta, ks. osoite ylhäällä.

  • Peruspaketti: sponsorin logo tulee näkyviin ainakin kongressin www-sivuille, julisteen viimeiseen versioon ja bulletiniin. Tämän voi myydä usealle firmalle.
  • Mainos kongressibulletinissa (keskeinen niille firmoille, jotka haluavat kongressikävijät asiakkaikseen).
  • Kifupaperi Kongressin oma kifupaperi on erittäin pitkäikäinen mainos, joka leviää kaikkiin maihin, joista on osanottajia. Myydään vain kerran.
  • Lakana turnauspaikalle Soveltuu mainostajalle, joka haluaa erityisnäkyvyyttä kongressikävijöiden keskuudessa.
  • Rekryständi Jotkut firmat ovat kiinnostuneita ihmisistä, joita on erityisen paljon gonpelaajien joukossa. (Paljon esim. IT-alan ihmisiä ja matemaatikkoja, joilla kiinnostusta kaukoidän kulttuuriin)
  • Kongressi nimetään sponsorin mukaan Ei myynnissä tällä hetkellä, koska kongressin nimi on kenties jo myyty.

Sponsorin hankkija osallistuu kongressiin ilmaiseksi!#

Jos pelaajan onnistuu hankkia sponsorointisopimus, joka on tonnin väärtti tai kalliimpi, pelaaja saa osallistua kongressiin ilman maksua.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-4) was last changed on 24-Nov-2009 22:24 by 94.237.66.229