Takapotku 2008:n majoitus#

Turnauksen järjestäjät tekevät parhaansa sen eteen, että kaikille turnauksen osallistujille saataisiin ilmainen majoitus. Järjestäjät tarjoavat ilmaisen yhteismajoituksen, jonne mahtuu 17 pelaajaa. Lisäksi toivotaan, että paikalliset pelaajat tarjoavat kodeissaan pelaajamajoitusta.

Yhteismajoitus#

Turnausjärjestäjä on varannut huoneen Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistamalta Domus Academicalta, tuttavallisemmin Dommalta. Huoneessa on tilaa 17 pelaajalle. Majoitustila on noin kahden kilometrin päässä turnauspaikalta. Jos väliä ei halua kävellä, välillä kulkee kasin ratikka, jossa yksi matka maksaa kaksi euroa.

Majoitustilassa on kaikille tarjolla patja, mutta ei sen lisäksi mitään muuta. Tuokaa siis omat makuupussit tai lakanat ja peitot. Majoitustilassa on pieni keittiö ja vessa.

Majoitustila on auki kaksi yötä: perjantain ja lauantain yön sekä lauantain ja sunnuntain välisen yön. Majoitus ei maksa osallistujille mitään. Majoitustila on käytössä vain sunnuntain keskipäivään asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että omat matkatavarat on otettava mukaan turnauspaikalle heti aamulla.

Majoitustilan katuosoite on Leppäsuonkatu 9 B. Google Mapsista voi katsella aluetta kartalta. Rakennustöistä johtuen tilaa on helpointa lähestyä Runeberginkadun ja Leppäsuonkadun risteyksen suunnasta.

Yhteismajoituksen yhteyshenkilö on Miika Nikula, puh. 050 301 9590. Koska majoitustilan avaimia on käytössä varsin rajoitetusti, kannattaa majoittujien yrittää pysyä mahdollisimman tietoisina avainten, toistensa ja yhteyshenkilön liikkeistä.

Pelaajamajoitus#

Turnausjärjestäjä toivoo, että pääkaupunkiseudulla asuvat pelaajat tarjoaisivat muualta tuleville osallistujille majoitusta. Erityisesti autolla tuleville pelaajille Domman yhteismajoitus on hankala, koska kantakaupungissa pysäköinti on joko vaikeaa tai kallista.

Jos tarjoaa pelaajamajoitusta vähintään kahdelle muualta tulevalle pelaajalle, osallistumismaksusta saa viiden euron alennuksen.

Kuka majoittaa? Missä majoittaa? Kuka majoittuu? Mitä on tarjolla? Muuta
Janne Nikula Koivukylä, Vantaa Vuodesohva + lattiatilaa Turnausjärjestäjä, lähtee aamulla aikaisin ja siivoaa paikat illalla
Mikko Lappeteläinen Otaniemi Ondrej Silt, Jesse Savo Vuodesohva ja lattiatilaa ilman muuta
DonOlli & Hennis Puotila Bass, Suvi + Teemu Parvi, vuodesohva, pari patjaa, retkipatja, patjaksi aukeeva soffa, pyörillä kulkeva sängyke, Ensisijaisesti turnauksen toimihenkilöille (+ Bassille,) kissoja, isäntäväki ei jaksa riekkua loputtomiin. No narrasin, kaikki saa aamupalaa
Aapo Kyrölä Ullanlinna (near city centre) Timur Sankin Big sofa
Deni Seitz Meilahti 2xpatja lattialla + sohva
Mikko Siukola Pitäjänmäki, parin kymmenen minuutin kävely saunalta 2x patja, 2x sohva. Omat lakanat ja peitot tai makuupussit. Ei järin aikaisin nukkumaan (käytännön saunapakko). Paikalla kissa.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-19) was last changed on 07-Feb-2008 23:48 by DeniSeitz