Takapotku 2009:n majoitus#

Turnauksen järjestäjät tekevät parhaansa sen eteen, että kaikille turnauksen osallistujille saataisiin ilmainen majoitus. Erityisesti toivotaan yhteistyötä paikallisilta pelaajilta, jotta koteihin saataisiin pelaajamajoitusta.

Valitettavasti tänä vuonna ylioppilaskunnan yhteismajoitus ei onnistu, koska majoitustiloista on luovuttu ilman että korvaavat tilat ovat vielä käytössä. Tämän kompensoimiseksi pelaajamajoitusta järjestetään luonnollisesti huomattavasti viime vuotta enemmän. Lisäksi majoittaja-alennus on tuplattu, joten paikallisia kannustetaan majoittamiseen muutoinkin kuin juhlapuheissa. :)

Käytännön järjestelyiden helpottamiseksi toivotaan, että majoitusta tarvitsevat osallistujat ilmoittelisivat tälle sivulle majoitusjärjestelyistä.

Pelaajamajoitus#

Turnausjärjestäjä toivoo, että pääkaupunkiseudulla asuvat pelaajat tarjoaisivat muualta tuleville osallistujille majoitusta.

Jos tarjoaa pelaajamajoitusta vähintään kahdelle muualta tulevalle pelaajalle, osallistumismaksusta saa kymmenen euron alennuksen osallistumismaksusta.

Pelaajamajoitukseen tulevia kehoitetaan ottamaan yhteyttä turnauksen järjestäjään (janne.nikula@iki.fi, 050 341 4050), jos majoituspaikan löytämisessä tai sopimisessa on ongelmia. Majoituspaikkoja on vielä reilusti jäljellä, joten kaikille turnaukseen osallistuville löytyy nukkumapaikka.

Kuka majoittaa? Missä majoittaa? Kuka majoittuu? Mitä on tarjolla? Muuta
Mikael Nenonen Taka-Töölö, spora kulkee Antti K. sohva jolle mahdut, ei vuodesohva tuo makuupussi / lakanat
Mikael Nenonen Taka-Töölö, spora kulkee sohva jolle mahdut ehkä, ei vuodesohva tuo makuupussi / lakanat
Aapo Kyrölä Ullanlinna, kävelykin onnistuu Yang Su, Juuso Koivunen sohva ja patjoja tuo makuupussi / lakanat
DonOlli & Hennis Puotila, alle 100m metroasemalta Bass & Chibi + Suvi & Teemu Erilaisia sohvia ja patjoja
Mikko Salminen Laajasalo, bussi+metro Erilaisia paikkoja Vain la-su
Esa Seuranen Hermanni, ratikka (~30min) Mikko L., Topi J. 1x (2x) pehmustettu lattia Skipannen turneen (Oltaisiin tulossa jo pe, e-mail: mikko.litmanen ät student.savonia.fi)
Tiia Kekkonen Etu-Töölö, ratikalla 10 min (1,8 km) pelipaikalle ja lyhyempi matka Toigoon (1,3 km), kävellen rautatieasemalle 1,3 km, Kamppiin 700 m Ville A., Braid Torn 180 cm sohva, 2 patjaa, telttapatjoja, makuupusseja + peittoja + tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä yms. max 4 hlöä Meen varmaan pe peli-iltaan ja lauantaina saunaan, tarvittaessa yhdet vara-avaimet lainattavaksi
Samuel Ritakallio Rajatorppa, Vantaa. Suhteellisen kaukana, mutta junalla tai bussilla pääsee (seutulippu 3.80 € kpl) Yksiöstä tarjolla 1 tilavahko sohvapaikka ja 1 patja lattialla.
Roberto Corsini Kallio, sporalla ihan kämpän viereen ja metrolla 5min kävelymatkan päähän hakaniemeen/sörnäisiin Harri & Tero Laaksonen vuodesohva ja patja lattialla
Siivola kotona Bogdanov, Danilov
Aleksi Niemelä Leppävaara Kahden hengen sänky ja lattiaavoi tuoda jos haluaa
Antti Törmänen OtnäsIlkka Mattila, Mikko Nevala

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-27) was last changed on 06-Feb-2009 16:25 by 82.130.15.138