Kesä tulee kohinalla, aika valmistautua syksyn koitoksiin.

Tarkoitus olisi epäsäännöllisen säännöllisesti järjestää ylimääräisiä peli-häpeninkejä kesän mittaan aurinkoisissa merkeissä ulkona ja sateisissa tai muuten vaan heikoissa merkeissä sisätiloissa.

Ideoita, sijainti-vihjeitä ja aikataulutoivomuksia otetaan vastaan, todennäköisiä vaihtoehtoja ovat luonnollisesti peli-illattomat päivät, tiistai/torstai, ehkä sunnuntai myös.

Voisimme yrittää samalla kouluttaa uusia pelaajia Go:n salaiseen maailmaan ja kasvattaa Tengenin pelaajamassaa. Kimmo tarjoaa pullotetun oluen (0.33l) jokaisesta vähintään 2 kertaa peli-illassa todistettavasti käyneestä uudesta pelaajasta (joka myös todistettavasti pelasi) pelaajan paikalle hankkineelle ja/tai houkutelleelle. Lunastukset myöhemmin määriteltävänä ajankohtana.

Tarkoitus ei missään nimessä ole tehdä kivuliasta tapahtumaa vaan kaikille leppoisaa ja miellyttävää ja myös mahdollisesti joskus hauskaa ja haastavaa.

Lisää omat juttusi alle, ehdotuksia otetaan TODELLA MIELUUSTI vastaan.

- Kimmo P -päivitetty 4.5.-08


- Ideoita

- Pelin jälkeen punnerruksia/vatsoja/selkiä vastustajan pisteiden verran
- Jonkun tietyn aiheen ympäriltä opetusta, esim kuinka kuollaan nurkassa, miksi silmätön ryhmäni taas kuoli, jne
- Simultaanisulkkista, 2vs2, siirron jälkeen pelaaja vaihtuu

- Sijainteja

- Harju
- Satama
- Laajavuori
- Yliopiston kahvila


- Aikatauluja

- Tiistaina 18->
- Torstaina 18->
- Lauantaina päivällä

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-6) was last changed on 04-May-2008 23:23 by Kimmo Penttilä