Toigon kesäleiri Kaukamassa Juhannuksena 19-22.6.2003

Yleisön pyynnöistä huolimatta aloitammekin jo torstai-iltana.

Ohjelmaan on suunniteltu opetussessioita sekä aloittelijoille että jo jonkin verran rähmeltäneille, bonusturnauksestakin on puhuttu.

Lautoja sun muita kannattaa tuoda. Bonusturnaus järjestettiin, vaikka paikalla ei ollut kelloja vaan rakkineita. Sauna on perinteisesti kuumana ainakin jossain välissä useampaan kertaan ja oma pyyhe takaa kuivautumisen. Jälkipolville ihmettelemistä.

Net ken on tulossa mutta eivät osallistu ruokailuun merkatkaa alle että tiedetään paljon tarvitaan pelivälineitä.

Ruokailuksi on kaavailtu ToiGon mestarikokkien Menua. Koska määrää pitää jotenkin kontrolloida ja kustannuksetkin peitettyä niin sitovat ennakkoilmot ennen kauppaan lähtöä alla olevaan listaan. Ruokaa tehdään ilmoittautuneille ja heitä myös rahastetaan kustannuksien verran.

Yleisön aiemmista kommenteista johtuen, nimeltämainitsemattomalle uuspukeutumiskyvyttömälle pelaajalle yritetään järjestää vaate.

Majoituskapasiteetin rajoituksista johtuen omien makuualustoiden ja -pussien tuominen voi muuttaa nukkumistapahtuman lähes siedettäväksi.

Leiri alkaa perjantaina 20.6. Erinäiset nimeltämainitsemattomat, hyvin tunnetut k*s*päät ovat kuitenkin jo aloittaneet leirin, ja houkutelleet joukon pahaa-aavistamattomia toigolaisia mukaan. Hyi.

ToiGon mestarikokkien Menu

 • Perjantai Lihamureketta chiliwokilla
 • Lauantai Herkkupizzaa
 • Sunnuntai Go-mestarin pataa

#NimiPerjantaiLauantaiSunnuntaiRuoka-allergiaLihaaOmistan auton ja ajan ennen viinaaSettiKello
1GardanKylläKylläKylläEiJepNiet--
2SenseiKylläKylläKylläEiPaljonOlut niin maittaajeprakkine
3Mokki KylläKylläEiEienemmän-yksi-
4ValkosipuliKylläKylläKylläEiWäh? No TOTTAKAI---
5Unis Kyllä Kyllä Kyllä Omena Ei. -joo-
6wyrmiyu Kyllä Kyllä Kyllä En tunnusta Räyh. tsek-Rakkine v2.0 x8
7kyyniKylläKylläKylläEiEiEn kai tule autolla12
8Suvi Kyllä Kyllä Kyllä EiTokiNo e :-)JooRakkine v2.0 x8
9Übermeister VuorinenJoo Da Ja Omena (ja muutkin kasvikset)Carnivore meat onlyNietuKaipa tuon voisiMinä en kelloa käytä, minä en kelloa kanna
10Neko_neko Kyllä Kyllä Kyllä Ei joo jes--
11DemiKylläKylläEi varmaEiJuuJuu--
12SohvanKylläKylläKylläEiRunsaastiEnTuon-
13Tuomas111010--

Leirillä tapahtunutta#

 • Mokkia korotettiin 7k:hon ja Mokki ähisee, että "Päivääkään ei saa olla rauhassa", johon delic tylysti "Opettelisit häviämään, saatana."
 • Ensimmäisen bonussarjan jälkeen Gardan hölkkää rappusia ylös ja huutaa "Missä on mikroaaltouuni!?" Vastaus on yksinkertainen "Keittiössä", johon Gardan "Eiku siis pölynimuri."
 • Ircissä kuultua:
  <01:32><Gardan> kanmnnji aaalujoot
  <01:32><Gardan> omnneks oo iomuksiii
  <01:32><Gardan> ana???e?limu urolsk
  <01:32><Gardan> ana???e?limu urolsk
  <02:52><delic> gardan meni rikki. silleen pahasti
  <02:54><TheMe> mitäs se gardan nyt :)

Särki menemisen yhteydessä gardanin suurin huolenaihe oli se, miten turnauksessa käy. "Vitun sensei, voi vitun sensei ny se voittaa mut bonuksissa voi vitun sensei" :-)

 • Tuomo, en ole sun tasoas mut yritin parhaani ja vaikka ei peleissä hyvin mennykkään niin toin bonukset Tampesteriin... perkkkele pidän lippua korkealla! Vaikka toi yks voittikin niiin mie ooon bonuksien vouttaja... Tamppere on moraali voittaja --Pekka
 • Täydellinen analyysi peleistä leirillä.
  • I hate to be the spoilsport, mutta tuo mikään analyysi ole. Analyysiin kuuluu jonkinasteisia johtopäätöksiä; tuo vain on nippu detaljoituja tuloksia kryptisillä, selittämättömillä lyhenteillä varustettuina :-) --JanneJalkanen
   • Ompas. Toigolainen analyysi.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-69) was last changed on 03-Jul-2006 14:26 by Jari Koivikko