Tampereen mestaruus 2020#

Tampereen mestari 2020: Timo Puha

Tulokset

Turnausformaatti#

Tampereen mestaruus-cup 2020 pelataan tuplaeliminaatio-cup muodossa. Kysymyksessä on siis cup-turnaus, jossa hävittyään pelin pelaaja putoaa häviäjien cupiin ja siinä hävittyään ulos koko turnauksesta. Pelit voi pelata netissä tai livenä. Lopuksi voittajien ja häviäjien cupeissa on jäljellä molemmissa yksi pelaaja, jotka pelaavat finaalin (finaalit pitää pelata livenä). Finaalissa on yksi tai kaksi peliä. Finaalin voittaakseen voittajien cupin voittaneen tarvitsee voittaa vain yksi peli, kun taas häviäjien cupin voittaneen tarvitsee voittaa molemmat pelit(eli turnauksessa saa hävitä yhden pelin, toisen pelin hävittyään tippuu turnauksesta). Esijärjestys määräytyy ensijaisesti luokituksesta, toissijaisesti GoR:sta (luokitus ja GoR tarkistetaan 2.11.2020). Parituksen ja turnauskaaviot hoitaa Challonge -sivusto.

Turnauskaavio

Turnaukseen ilmoittautuminen#

Ilmoittautuminen päättyy kello 21:00, 2. marraskuuta. Turnaus on avoin kaikille Tampereella tai Tampereen seudulla asuville (käytännössä tämä tarkoittaa Pirkanmaata). Turnaus on ilmainen. Aikataulu:Paritukset ilmoitetaan viikottain keskiviikkoisin klo 09:00 mennessä. Ensimmäinen paritus ilmoitetaan 4.11.2020 Turnauksen pelit pelataan paikassa ja aikana, jonka paritetut pelaajat sopivat keskenään (myös internet, poislukien finaali). Pelit on pelattava viimeistään paritusviikon Sunnuntaina. Jokaisen parituksen jälkeen pelaajat ovat velvollisia keskenään sopimaan pelipaikan ja ajan. Mikäli pelaajat eivät tätä sovi niin silloin peli pelataan Olutravintola Konttorissa Sunnuntaina klo 18:00 alkaen. Jos toinen pelaajista ei ilmesty paikalle 30min sovitusta ajankohdasta, katsotaan hänen hävinneen luovutuksella. Mikäli kumpikaan pelaaja ei tule paikalle niin parittaja ratkaisee voittajan nopalla ja kirjaa tulokset näin arvotun mukaisesti.

Mikäli pelaajalle tulee ylivoimainen este minkä vuoksi ei voi pelata peliä deadlineen mennessä on hänen:1) ilmoitettava esteistä pelien pelaamiseen turnausjärjestäjälle.2) Sovittava vastustajan kanssa pelin pelaamisesta deadlinesta poiketen jatkoajalla (maanantaina tai tiistaina)  ja ilmoittettava tulokset tiistaina klo 23:59:59 mennessä.

Säännöt#

Perusaika on 60 minuuttia ja lisäksi kanadalainen byo-yomi 25 kiveä viidessä minuutissa. Finaalipeleissä kuitenkin noudatetaan EGF:n A-luokan peliaikavaatimuksia, mistä syystä byo-yomi on 15 kiveä 5 minuutissa ja perusaika 60 minuuttia. Kaikki pelit ovat tasa-avauspelejä ja komi on valkean hyväksi 6,5 pistettä. Pelit pelataan laudalla kasvotusten tai netissä (poislukien finaali). Pelit ovat EGF:n C-luokan pelejä finaalia lukuun ottamatta (finaalipelit A-luokkaa ja ne järjestetään sovitussa paikassa, tuomaroituna myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana). Turnaustulokset lähetetään EGF:n tietokantaan. Jos pelin aikana, jota ei live tuomaroinnilla pelata, tulee sääntöihin liittyvä epäselvä tilanne, jota pelaajat eivät pysty ratkaisemaan, tulee tuomariin ottaa etäyhteys puhelimitse sekä lähettää tällä kuva laudan tilanteesta. Säännöt ovat tavalliseen tapaan vuoden 1989 japanilaiset. Lisäksi käytetään EGF:n turnaussääntöjä vuosimallia 2007. Tuomarina toimii TomiP, Kanpain hallituksen muut jäsenet muodostavat vetoomuslautakunnan.

Palkinnot#

Mestaruus-cupin voittaja on oikeutettu Tampereen mestarin 2020 arvonimeen ja saa lisäksi huikean kirjan palkinnoksi kerhon varaston kätköistä. 

Tulokset#

Jokaisen kierroksen voittajan on ilmoitteva parittajalle sähköpostilla pelin tulos maantaina klo 9:00 menessä, jonka jälkeen parittaja kirjaa tuloksen asap challonge sivulle. Mikäli voittaja ei ilmoita tuloksia niin parittaja arpoo voittajan noppaa heittämällä.   

Yhteystiedot#

TD Olli E 

email: ogeli89 miukumauku gmail pistecom 

Parittaja ja tuomari Juuso K

email: juuso piste v piste koskinen miukumauku gmail piste com

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 14-Dec-2020 13:23 by TomiP