Yläkaupungin Yö 2004 -turnauksen järjestää Tengen Jyväskylässä 15.-16.5. Tänä vuonna on suunnitelmien mukaan tarkoitus järjestää tasa-avausturnaus. Pelipaikkana on todennäköisesti Jyväskylän yliopiston kirjasto. Lisää tietoa tulee lähiaikoina.

Turnaukseen voi ilmoittautua.


Kyytejä Jyväskylään


Ylipapiston kirjasto on hyvä paikka. Se on keskellä kaupunkia, siellä on mukavasti tilaa ja ravinteleja on avoinna aivan vieressä. Jos tila uhkaa loppua, suosittelen jotain keskustan koulua pelipaikaksi.

-- Markku, 17.2.


Paikalle lienee tervettullut katselemaan ja oppimaan ilman pääsymaksua jos ei vielä uskalla turnauksiin osallistua?

-- shiona, 21.2.2004

Joo, ilman muuta. Mutta harkitse toki vielä osallistumistakin - ei se niin pelottavaa ole. :)

-- Teemu Hirsimäki, 22.2.2004

No katsellaan.. tähän mennessä olen päässyt pelaamaan vain kerran laudalla ja silloinkin olin niin hermona ettei kivi pysynyt hyppysissä.. mikäli taidot hieman vielä karttuvat ja saan hermot kuriin voisin vaikka tullakkin pelaamaan.

-- shiona, 29.2.2004

Turnaus ajat ovat 45 min. ja 20 kiveä/ 3 min. päälle. Onko 2 tuntia kierrokselle liian lyhyt aika ? Onko kellään kokemusta/mielipidettä ?

-- Einari, 24.3.2004

Yleisesti ottaen kannattaa tehdä ruokatauosta pitkä ja vaikka muista tauoista vähän lyhyempiä. Ainakin monissa turnauksissa, johon olen osallistunut, on ollut vaikeuksia ehtiä syömään tauon aikana, vaikka muuten ylimääräistä odottelua on ollut vaikka kuinka.

-- Kari

Mielestäni 3 minuutin jakso kanadalaisessa byoyomissa on turhan lyhyt. Onko se välttämätön aikataulun kannalta? Itse en osaa sanoa, kun en tiedä, kuinka pitkäksi aikaa pelitila on käytössä. Suosittelen 45 minuuttia ja 25 kiveä 5 minuutissa. Tuollaiset peliajat olivat Jaakko Munkki-turnauksessa ja Kani 6:ssa tänä vuonna. Jaakko Munkki-turnauksen aikataulu toimi tänä vuonna hyvin. Siitä voi ottaa mallia, kunhan ottaa huomioon junien saapumisen tms.

-- Matti 25.3.2004

Voisi olla mahdollista muuttaa byoyomi 25/5ksi. Kauankohan pitäisi silloin varata kierrokselle aikaa ? (siis jos peliaika on edelleen 45min). Miten Jaakko Munkissa pärjättiin 2h 15min. / kierros ? Tuliko kiirettä ?

-- Einari 25.3.2004

Mites perjantaina? Yleensä ollaan tavattu, hengattu ja bonustettu Einarilassa. Onko tänä vuonna sama meininki - varsinkin kun Paavo on tulossa 8o) - ja sitten mennään nukkumaan jonnekinpäin Jyväskylää? KGB:n Marko, Pekka ja Olli (terveisiä Team Suville) varmaan korotetaan perjantain aikana joten heidän listautumisvahvuuksiinsa ei ole luottaman.

-- Tomi 19.4.2004 Armon vuonna

Perjantaina voi toki halunsa mukaan hengailla, mutta ei varmaankaan ainakaan kovin suurella porukalla meillä. Jos haluaa hirveesti heilua jo perjantaina baareissa lienee paremmin tilaa kun lauantaina (joka siis on yy päivä/ilta/yö). Katsella niitä korotuksia tosissaan perjantaina niin on enempi kohdallaa sitten turnauksessa.

-- Einari 19.4.2004

Tomi, Team Suville? Mitä tarkoitat? En oikein pysynyt kärryillä. :)

-- Suvi 19.4.2004

Muistaakseni Team Suvin miespuolinen jäsen arvosteli korotuspolitiikkaani. Olli oli 14 kyu koska en ollut kuullut että voin korottaa 13 kyuhun. 8o)

-- Tomi 23.4.2004

Koska majoituksen tarvitsevia henkilöitä on tänä vuonna yllättävän paljon, voi olla etteivät kaikki mahdu Jyväskyläläisten pelaajien luo. Olisiko hyvä vuokrata paikallisesta ylioppilaskylästä halpa majoitus huone ?

-- Einari 6.5.2004

YliGo:sta tosiaan useampikin tarvitsee majoitusta, yliopistomajoitus voisi olla meille hyvä ratkaisu.

-- Aapo Kyrölä

Ylioppilaskylän majoituksesta saadaan tarkempaa tietoa vasta maanantaina.

-- Einari 8.5.2004

Ylioppilaskylän majoitus järjestyi. Varasimme tilan la-su yöksi. Hinta on 3e/henkilö ja tila vetää yli 15 henkeä. Majoitus paikassa on patjoja ja oma keittiö, mutta suihku puuttuu. Karen kanssa voi halutessaan neuvotella suihkussa käymisestä. Ylioppilaskylään pääsee joko kävellen (n. 2km keskustasta), bussilla tai tietty taksilla (joka saattaa olla bussia halvempi usealle hengelle).

-- Einari 10.5.2004

Kiitos, Einari! Tulisimme kuitenkin Helsingistä mieluiten jo perjantai-iltana, joten voisiko tilan varata koko ajaksi pe-su? Pahoittelen etten tätä aikaisemmin maininnut. Meitä tulee ainakin yksi täysi autollinen (5 hlöä).

-- Aapo K

Tulen itsekin paikalle perjantaina, majoitus on osaltani hoidettuna, mutta onko jossain peliä?

-- Jaakko

Karelle kuuluu kiitos majoituksen hoitamisesta :) Mietitään vielä sitä perjantai-lauantai yötä. Vastaan huomenna siihen lopullisesti, mutta ajteltiin sijoittaa teidät jonnekkin muualle kun sinne ylioppilaskylään pe-la. Pelaamisen suhteen en osaa sanoa vielä mitään muuta kun sen että varmasti jossain pelataan :)

-- Einari 12.5.2004

Jees. Asia on sitten niin, ylioppilaskylän majoitus on varattu pe-su. Todennäköisesti myös pelaamme kyseisissä tiloissa perjantain iltana. Jos kiinnostaa liittyä pelaamaan niin kannattaa olla yhteydessä minuun joskus perjantain illan aikana (~18:30 -> ).

-- Einari 13.5.2004

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-31) was last changed on 30-Apr-2006 10:46 by Janne Jalkanen