Korealaiset opettajat YliGolla#

YliGo järjestää opetustilaisuuden Suomessa vierailevien korealaisten opettajien kanssa.

Aika: Keskiviikko 21. helmikuuta, 17:30-20:30
Paikka: Uuden ylioppilastalon Mannerheim-sali (Mannerheimintie 5 A, 5. kerros)

Luento 17:30-18:30#

Ohjelma alkaa noin tunnin mittaisella luennolla, jonka aiheena ovat tappelu- ja trikkijosekit. Luento on kaikille avoin ja maksaa kaksi euroa. YliGon jäsenet pääsevät sisään ilmaiseksi.

Huom: Tiedossa on, että korealaisten opettajien englannin taito ei ole hyvä. Varsinkin puhuminen on heille hankalaa. Tästä syystä "luento" saattaa tarkoittaa lähinnä sekvenssien latomista isolle demolaudalle. Mikäli käy niin, että luennosta ei vain tahdo tulla mitään, ei luentoa yritä väkisin jatkaa vaan siirrytään suoraan pienryhmäopetukseen. Jos joku on kaksi euroansa maksanut eikä ole luentoon tyytyväinen, niin rahat voidaan toki palauttaa. :)

Pienryhmäopetus 18:30-20:30#

Luennon jälkeen pidetään pieni hengähdystauko, jonka jälkeen aloitetaan pienryhmäopetus. Ryhmät voivat oma-aloitteisesti opettajan kanssa käsitellä kiinnostavia aiheita, kuten erilaisia pelitilanteita, josekeita tai pelien läpikäyntiä. Osallistujien on hyvä harkita aiheita jo etukäteen.

Pienryhmäopetus järjestetään YliGon jäsenille ja maksaa viisi euroa. Opetukseen on ilmoittauduttava etukäteen. Opetukseen ilmoittautuvat jakautuvat kahteen ryhmään tason mukaan. Yhteen ryhmään mahtuu korkeintaan kuusi henkilöä.

NroNimiLuokitus
1 Mika Urtela 3 dan
2 Miika Nikula 2 dan
3 Mikko Siukola 2 dan
4 Janne Nikula 1 kyu
5 Kalle Timperi 3 kyu
6 Joonas Ylönen 3 kyu
7
8
9
10
11

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-10) was last changed on 21-Feb-2007 14:44 by 84.231.70.82