Aika

Turnaus pelataan itsenäisyyspäivänä 6.12.2006 Uuden ylioppilastalon Mannerheim-salissa (Mannerheimintie 5 A, 5.krs). Ensimmäinen kierros alkaa noin klo 12.

Turnaussauna

Turnauksen jälkeen jatketaan pelailua Kaislassa peli-illan merkeissä, jonka jälkeen saunaan.

Säännöt

Turnauksessa pelataan viisi kierrosta. Paritus toteutetaan McMahon järjestelmällä. Voittaja ratkaistaan kuitenkin vain pelipisteillä ja tiebreikkerillä, eli kyseessä on eräänlainen kiihdytetty sveitsiläinen turnaus. Pelit pelataan täysin tasoituksin (enintään 9 kiveä). Miettimisaika on 20 min / pelaaja, ei byo-yomia. Komi on 7 pistettä tasa-avaus- ja 0 pistettä tasoituspeleissä.

Osallistumismaksu

YliGon jäsenille osallistuminen on ilmaista. Muille osallistumismaksu on 5 euroa.

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen etukäteen on toivottavaa. Turnauspäivänä ilmoittautumisia otetaan vastaan 11:45 asti turnauspaikalla.

Palkinnot

  • 1. 30 euroa
  • 2. 20 euroa
  • 3. 10 euroa

Ja tietysti korotuksiakin luvassa.

Ilmoittautuminen

Tulokset


Kun turnausmuotoa on kerran ruvettu viilaamaan, niin ehdotanpa vielä yhtä lisäystä: tasoitukset voisivat määräytyä McMahon-pisteiden ei luokitusten mukaan. Näin nilkeille saataisiin enemmän korotusinformaatiota kuin ainoastaan se, että on nilkki. -- Jaakko Sä, 16.11.2006

Tai no, McMahon-pisteet voivat olla vähän ongelma, jos melkein joka luokitukselle ei ole McMahon-ryhmää, joka taas ei ole tarkoituksenmukaista. Vastaava tilanne saavutettaisiin, jos voitosta saisi aina puoli kiveä ja häviöstä menettäisi. -- Jaakko Sä, 16.11.2006

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-9) was last changed on 11-Dec-2006 21:05 by 212.54.26.115