YliGon pikapelihaaste 2016#

YliGo haastaa jäsenensä jo perinteeksi muodostuneeseen mittelöön, kamppailemaan himoitusta YliGon blitz-valtikasta! KGS:stä ei kuitenkaan ole löytynyt tarpeeksi haastetta YliGon pikapelimestareille, joten on tullut aika siirtyä syvempiin vesiin. Näin ollen edellisvuosista poiketen haaste pelataan Go Questissä perinteisen KGS:n sijaan. Haaste pelataan 9x9-kokoisella laudalla, sillä sen suurempaa lautaa ei tarvita YliGon ylivertaisuus osoittamiseen. Koska 100 voittoa on osoittautunut täysin riittämättömäksi YliGon pikapelisotureille, tällä kertaa haastetta ei lopeteta ensimmäiseen sataan voittoon. Haasteelle annetaan sen sijaan aikaraja, jonka rajoissa saa tehdä ihan niin monta (sataa) voittoa kuin sielu sietää. Kilpailu alkaa perjantai-iltana 11.3.2016 kello 21.00 ja loppuu sunnuntaina 13.3.2016 klo 16.00. Haasteeseen voivat vastata muutkin kuin YliGon jäsenet, sillä YliGo voittaa kuitenkin!


Tärkeitä huomautuksia#

Jos olet pelannut Go Questissa aikaisemmin, kannattaa aiemman tunnuksen salasana ottaa talteen ennen tunnuksen vaihtamista.


Säännöt:#

1. Ilmoittautuminen: Osallistumista varten on luotava uusi tunnus Go Questiin ja tunnuksista kerätään tälle sivulle lista, jotta pelaajat voivat tarkkailla toistensa edistymistä. Listaan merkitään oma nimi ja tunnuksen nimi, voittojen määrä (katso kohta 5) sekä mahdollinen eeppisen pelin linkki (katso kohta 6). Tunnusta saa vaihtaa kesken kilvan, mutta voittojen määrää katsotaan vain yhdeltä tunnukselta ja tällä sivulla on tarjoitus listata vain yksi tunnus/henkilö.

2. Go Quest turnaus: Kilpailu pelataan tällä kertaa Go Questissa niin, että pelaajat rekisteröivät itsensä Go Questin sisällä "Pikapelihaaste" nimiseen turnaukseen. Turnaus tullaan aloittamaan Go Questissa juuri ennen turnauksen alkua.

Huom: Turnauksen löytää Go Questista helpoiten jonkun siinä jo mukana olevan pelaajan kautta. Turnaus tullaan luomaan samannimisellä käyttäjätunnuksella "pikapelihaaste" 11.3.2016 noin kello 20:55.

Huom: Go Questissa näyttää olevan mahdollista olla vain yhden turnauksen osallistuja kerrallaan. Jos siis liityt johonkin muuhun turnaukseen Go Questissa, et voi ottaa samalla tunnuksella osaa pikapelihaasteeseen.

3. Kilpailun aloitus: Kilpailu käynnistyy turnauksen alkaessa perjantaina 11.3. kello 21.00. Vain ne tunnukset, joilla ei ole pelattu yhtään peliä ennen tätä ajanhetkeä voivat osallistua kilpailuun. Tunnuksen siis saa luoda jo ennen perjantaita, mutta sillä ei saa pelata ennen kilpailun alkua, jos haluaa ilmoittaa sen kilpailuun.

4. Peliasetukset: Pelit pelataan Go Questissa, jossa aika-asetuksista ei tarvitse välittää, sillä ne ovat kaikille samat (3min + 1 sec fisher). Laudan kokoon löytyy useampi vaihtoehto, mutta tämä haaste pelataan 9x9 kokoisella laudalla.

5. Voittojen kirjaaminen: Jotta pelaajien edistymisen seuraaminen olisi mahdollisimman helppoa, pelaajat pitävät tämän sivun ilmoittautumislistassa kirjaa voitettujen pelien määrästä. Pelaajat päivittävät tietojaan jokaisen pelipäivän lopuksi. Siis jos ei pelaa jonakin päivänä yhtään peliä, ei listaa tarvitse päivittää (ei siinä tosin silloin ole mitään päivitettävääkään).

Tilannetta voi seurata myös reaaliaikaisesti Go Questin turnauksen tiedoista. Lisäksi saa nauttia Go Questin generoiman pistemäärän seuraamisesta.

6. Eeppisin peli: Eeppisimmästä haasteessa pelatusta pelistä annetaan erikoispalkinto. Jury (YliGon hallitus, tai jokin muu sopivaksi katsottu eliittijoukko) arvioi pelien eeppisyyttä, mahtavuutta, käännekohtia ja kokonaisfiilistä. Jokainen haasteen osanottaja saa antaa arvioitavaksi yhen(1) oman pelinsä. Arvioitavaksi annettavan pelin linkki Go Questiin listataan tälle sivulle. Arvioitavaksi antaman pelinsä voi vaihtaa täysin vapaasti kisan ollessa käynnissä. Arviointiin otetaan ne pelit, jotka ovat listattuna tällä sivulla kisaa seuraavana maanantaina.

Huom: Go Quest näyttää oletuksena vain 30 viimestä peliä, joten eeppisten pelien linkit kannattaa ottaa talteen vaikkapa heti pelin loputtua, sillä muiden kuin 30 viimeisen pelin linkkien hankkiminen ei välttämättä ole helppoa.

_

7. Kilpailun päättyminen: Kilpailu päättyy sunnuntaina 13.3.2016 klo 16.00.

8. Palkinnot: Kilpailun voittaja saa palkinnokseen YliGo:n blitz-valtikan. Eeppisimmästä pelistä on luvassa erikoispalkinto.


Lista pelaajista:#

Nimi Tunnus Voittoja Eeppinen peli
Johannes LaireBigBrother201 http://wars.fm/go9#game/t3xlqglt8h1j
Mika Lemström Anonyymi95 http://wars.fm/go9#game/y7k9m7d38hof
Pekka Keipi AlfaGo 20 http://wars.fm/go9/game/ubgf5p4pqybg
Anttoni MaulaLadyGogo
Jarno AlankoEiSaatana 36 http://wars.fm/go9#game/f1y57abkm8z6
Jani Kettunen betabaduk 0
Riina Arffman KrokotiiliGena 31
Mikko Siukola HermanniHiiri 35
Juha Jordan Menovieras 57 http://wars.fm/go9#game/uic7stcuoeh5
Henri Ruusula Horminoita 10
Eetu Erkkilä NokkaelainPerry 41
Tarkennuksia:
  • Botteja vastaan pelaaminen on ihan okei.
  • Pikapelihaasteessa ei ole taukoja. Kaikki kilpailun aikavälillä pelatut pelit lasketaan mukaan, kunhan on rekisteröitynyt turnaukseen.
  • Anonyymisti pelaaminen ei ole sallittua.
  • Palkintojenjako kertsillä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Keskustelu:

Epävirallinen tulospalvelu: http://laire.fi/haaste/

GoQuestin turnaus jatkuu näköjää vielä reilun tunnin, vaikka haaste onkin ohi.

Haasteen osallistujat pelasivat yhteensä 953 peliä. Epävirallisesta tulospalvelusta puuttuu näistä neljä, koska yhden osallistujan rekisteröinti lisättiin tulospalveluun myöhässä.

- BigBrother

Mietteitä tulevia pikapelihaasteita varten:

-

Pikahaasteen diktaattorina toimi Pekka Keipi

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-44) was last changed on 13-Mar-2016 18:31 by 88.112.2.140