Ehdotukset:#

Joukkueturnaus syksyllä 2004

  • Matematiikka ja tkt muuttavat syksyllä Kumpulan kampukselle jossa jo odottavat fysikka, kemia ja yms.
  • Yliopiston väki haluaa luoda kampushenkeä Kumpulaan
  • Gurulassa kytee pitkään patoutuneena ollut himo joukkueturnaukseen

Olisiko matikan ja fysiikan opiskelijoilla intoa lähteä mukaan turnaukseen Kumpulan Joukuemestaruudesta? Gurulasta voin melkein suoraan luvata kaksi tai kolmekin joukkuetta. YliGo voisi toimia virallisena organisoijana ja minä voin tulla tekemään käytännön työtä.

-Tuomas Ojamies 20.1.2004

Minä olen ainakin kiinnostunut (vaikka voinkin pelata vain iltaisin:). Jos matikka ja fyssa ja muut eivät saa tarpeeksi pelaajia, voidaan tietenkin pelata joukkuein Gurula vastaan Muu Maailma!

-Kalle Kytölä (Muun Maailman edustaja?) 20.1.2004

Vielä on aikaa rekrytoida ja kouluttaa parikin pelaajaa. Eräässä mangassa, jonka nimeä en nyt muista, oli useitakin tapoja. Kokeilkaa vaikka laittaa laitoksenne seinälle juliste ;-).

Kyllä tuohon tarvittaisiin matemaatikko- ja fyysikkojoukkueet, ei siinä muuten ole hohtoa.

-Tuomas Ojamies 21.1.2004

Eikohän ainakin fyysikoista saada porukkaa kokoon: Eero, Ville, minä + joitain muita joitten nimiä en tiedä tuntuu Kumpulassa palloilevan. Ainakin tietojenkäsittelijät ja matemaatikot saa meiltä dunkkuun (tarvitaanko lisäksi jumboturnaus?).

- Aapo Kyrölä 16.2.2004


Minulla olisi itselläni kiinostusta alkaa katsomaan läpi ammattilaispelejä. Voisi katsoa yhden pelin kahdessa viikossa peli-illan yhteydessä.

-Eero Hippeläinen

Ammattilaispelien katsominen voisi sinänsä olla mielenkiintoista, mutta itseäni vähän mietityttää peli-iltojen käyttöä moiseen. En usko että olen ainoa, jota kiinnostaisi katsoa tämmöisiä pelejä, mutta peli-iltojen aika on rajallinen ja olisi kivaa, jos tämmöiselle löytyisi oma aika tai paikka :)

-Joakim Björkgren

Pidän pelien katsomista hyvänä ideana. Pelejähän voi katsoa yksinkin, mutta kerhokontekstin etuna on se, että voi kommentoida siirtoja ja saada muilta vastakommentteja omiin kommentteihin. Kerhoajan käyttämistä tällaiseen en pidä ongelmana: Eihän kenenkään ole pakko osallistua ammattilaispelien katsomiseen, vaan ne jotka haluavat, voivat pelata keskenään.

- Tuomas Korppi

~>~>o

Yligon hallituksenkokouksissa ja tämän vuoden vuosikokouksessa on tullut esille mahdollisen kerhokirjaston järjestäminen. Ideaali tilanteessa Yligo saisi jostakin oman kerhotilan, jossa voisimme ylläpitää kirjastoa, mutta se näyttää erittäin mahdottomalta ainakin tilan suhteen. Joten ehdotan että teemme tänne wikiin oman sivun kerhon pelaajien kirjoista, josta sitten voisi katsoa mitä tahtoo lainata. Sitten vaikka Yligon postilla ilmoitus kirjanomistajalle -> hups! kirja on jo kohta luettu -> kyut ropisee pois. (voi lukea myös kilot) :]

Syy:

Kuten useampi on huomannut Go:ta pelatessa, kehitykseltä ei voi välttyä. Siinä samassa huomaa sen että jotkin aloittelijan kirjat alkavat tuntua vähän tylsiltä ja tahtoisi lukea jotain muuta. Tällä kirja kartoituksella saataisiin myös selville, mitä kirjoja ei kannata ostaa.

Tietysti ongelmana voi olla henkilöt, jotka lainaavat kaikki mahdolliset kirjat, eivät koskaan niitä takaisin omistajille palauta. Tämä asia on täysin kirjan omistajan ja lainaajan välinen asia. Totta kai todella törkeissä ja ääritapauksissa tapauksissa voimme painostaa tätä "kirja varastoa".

Pyydän kommenttia ja ehdotuksia. Minulla saa myös ilmoittaa, jos jostakin löytyy hyvin halpa, mukava ja tilava kerhotila YliGo:lle!

Olmi

Pakko kai tuollainen yligonkirjalista on tehdä.

TuomasKorppi

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-11) was last changed on 28-Sep-2006 15:14 by Tuomas Ojamies