-Olmi: Proteus anguinus sokea pyrstösammakko, joka elää Krainin ja Dalmatian maanalaisissa vesistöissä. Pituus 25-30 cm. Ruumis pitkulainen, raajat heikosti kehittyneet, kolme ulkoista kidusparia. Väriltään valkeankeltainen.

Tavataan myös Igs ja KGS servereissä. Tunnetaan myös nimellä EeroHippeläinen

Koska ihmiset pitävät kirjaa korotuksista, voisin itsekkin tähän laittaa kirjauksen ainakin kolmesta tapauksesta.

1) Näin se aika kuluu ja kyu:ut variset pois. Haikea mieli, mutta edessä uudet haasteet. Tästä lähin taidot punnitaan daneina. Takapotku 2006 Open yhteydessä korotettiin shodaniksi.

2) 19.7.2003 lauantai klo: 12.00. 2k -> 1k

-Sain puhelun ollessani Porissa. Jazz tunnelma oli käsinkosketeltavissa ja reppu täynnä tunnelman nostattajaa. Puhelimeni taskussa pärähti ja siihenkös sitten menin vastaamaan. "Lauri (Paatero) täällä terve! Sinut on sitten korotettu, alitasotettu nilkki.... Päätettiin eilen että sinä olet 1k. Tuletkos muuten kongressiin... ai jaa... pla pla plaaaa... eipä tässä muuta. Hyvää viikon loppua!"

3) Tapahtui aikoja sitten Sm karsinnoissa 3k -> 2k.

Ihmeellisin korotus jonka olen itse kokenut! Peli tulokseni oli 4/5. Sain paikan B-sarjaa ja ainoan korotukseni turnauksessa tähän mennessä! :]

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-9) was last changed on 13-Feb-2006 09:40 by 213.186.228.17