YliGon Pikkujoulut 7.12.2013#

Hei kaikki YliGolaiset! Kerhon pikkujouluja vietetään taas perinteitä kunnioittaen kattosauna Sivistyksellä lauantaina 7. joulukuuta. Sauna löytyy osoitteesta Leppäsuonkatu 11. Bileiden järjestäjät eivät roudaa saunalle settejä, joten tuokaa omat pelivälineet saunalle. Muistakaa myös ottaa omat pyyhkeet. Saunalle kannattaa tuoda jonkin verran kolikoita ja pikkuseteleitä käteisostoja ja pizzatilausta varten..

Pikkujouluihin saa osallistua, jos on maksanut YliGon vuoden 2013 jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi tarvittaessa maksaa vasta saunalla. Kerhon wikisivulla on lisäinfoa jäsenmaksuista.

Bileiden alustava aikataulu#

18:00 Saunan ovet avataan
20:00 pizzatilaus
21:00 Sunjang Baduk -rengoturnaus
23:00 Palkintogaala
01:00 Valomerkki

Palkintogaala#

Palkintogaalassa palkitaan vuoden 2013 ansioituneimmat YliGolaiset. Gaalassa tullaan palkitsemaan kerhon jäseniä mitä eriskummallisimmissa kategorioissa. Viime vuoden gaalan palkintokategoriat ja voittajat löytyvät YliGon arkistoiduista tiedotteista. Gaala starttaa ainakin näin alustavasti klo 23.

YliGon pikkujouluissa järjestettävässä palkintogaalassa yksi palkintokategorioista on ”vuoden paras go-aiheinen valokuva”. Jokainen teistä voi halutessaan asettua ehdolle tähän kategoriaan lähettämällä minulle kuvan/kuvia. Eli jos teillä on jotain huikean hienoja go-aiheisia valokuvia, laittakaa niitä meikäläisen sähköpostiosoitteeseen. Ei siis tarvitse tyytyä vain yhden kuvan lähettämiseen, vaan voitte laittaa tulemaan useammankin kuvan. Jos ei ole selvää, mitä kuvassa tapahtuu, laittakaa vaikka jonkinlainen kuvateksti mukaan selventämään kuvan tapahtumia. Paras kuva palkitaan hienolla ylläripalkinnolla pikkujouluissa!

Sunjang Baduk -rengoturnaus#

Sunjang Baduk on muinainen korealainen go-variantti. Laudalle asetetaan aluksi 16 ennalta määrättyä stemua, minkä jälkeen musta pelaa ensimmäien laiton. Pelin lähtöasetelma johtaa suoraan kunnon keskipelirähinään. Pikkujoulujen rengoturnauksessa kaikki pelit tullaan pelaamaan Sunjang Baduk -tyyliin. Pikkujoulujen rengoturnaus pelataan kahden hengen tiimeissä. Turnaus pelataan cup-muotoisena. Häviöstä tippuu suoraan pois. Tiimit arvotaan cup-kaavioon. Arvonta tapahtuu pikkujoulusaunalla. Jokaisen turnauksessa pelaavan tiimin on tuotava saunalle yksi setti (kello ei pakollinen). Turnauksen järjestäjä tuo paikalle kellot. Ainakin kahdelle parhaalle tiimille on luvassa ylläripalkintoja!

Turnauksen pelit tullaan alustavan suunnitelman mukaan pelaamaan pikaisilla 5 min pääaika + 3 x 10 sec japanilainen byo-yomi -ajoilla. Pelit tullaan pelaamaan tasoituksilla niin, että valkea pelaa reverse komilla. Valkean komi määräytyy tiimien keskiarvoluokitusten perusteella.

Komi valkealla
tasa-alku 6,5
1 handi 0,5
2 handia -5,5
3 handia -11,5
4 handia -17,5
5 handia -23,5
jne.

Rengon ilmolista#

Alla on ilmolista turnaukseen. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista. Keksikää tiimillenne nimi ja laittakaa listaan pelaajien luokitusten keskiarvo. Team esimerkki on nimensä mukaisesti vain esimerkki.

Team Esimerkki (average rank 2 kyu)

Pöytänro Pelaaja Luokitus
1. Gu Li 3 dan
2. Lee Sedol 7 kyu

Team Lärvi (average rank 1,5 dan)

Pöytänro Pelaaja Luokitus
1. Koivukylän Meijin 2 dan
2. Mau La 9P 1 dan

Pikkujoulubileistä vastaa Arto "Koivukylän Meijin" Heikkinen. Muutokset pikkujoulujen ohjelmaan ja aikatauluun ovat mahdollisia. Jos haluat itse olla järjestämässä jotain kivaa lisäohjelmaa saunalle, ota yhteyttä bileiden seremoniamestariin. Numero on nolviisnol-3043850. Mailiosoite on arto.heikkinen ät live.com. -Arto 19.11.2013

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 07-Dec-2013 09:11 by Arto Heikkinen