Go-kongressin organisaatio#

Go-kongressi 2010 lähestyy, ja järjestäjäporukka tarvitsee lisää vapaaehtoisia joukkoonsa. Tällä sivulla käsitellään go-kongressin järjestäjien organisointia ja kerrotaan erilaisista go-kongressin tehtävistä, jotka kaipaavat järjestäjiä.

Go-kongressin yleiset tehtävät#

Arviolta noin kolme neljäsosaa go-kongressin järjestelytehtävistä on yleistä avustamista ja opastamista, josta selviää terveellä järjellä ja reippaalla asenteella. Tällaiset tehtävät vaativat lähinnä aikaa eli niitä voi tehdä kuka tahansa, joka tulee kongressipaikalle eikä juuri sillä hetkellä ole kiinni peleissä tai muussa ohjelmassa.

Suurimmat yksittäiset avustustehtävät ovat turnauksissa avustaminen, infopöydällä päivystäminen ja kongressipaikan rakentaminen ja purkaminen. Kaikkiin tarvitaan runsaasti työvoimaa ja toivotaan, että gon pelaajat kaikkialta Suomesta auttaisivat kongressin järjestelyissä. Suurin osa tehtävistä on varsin kevyitä ja sosiaalisia, joten myös järjestäjät voivat hyvin nauttia kongressitunnelmasta ja hyvästä talkoohengestä. :)

Jos yleiset tehtävät kuulostavat kiinnostavilta ja mahdollisilta, niin tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa go-kongressin muille järjestäjille yhteystietonsa ja joitain muita tietoja. Tätä varten on avattu järjestäjien ilmoittautuminen. Kun kongressi lähestyy ja suunnitelmat tarkentuvat, kaikkiin otetaan erikseen yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tehtävistä. Tässä yhteydessä luonnollisesti varmistetaan, etteivät tehtävät mene sellaisen ohjelman päälle, johon ehdottomasti haluaa osallistua.

Järjestäjien ilmoittautuminen

Järjestäjien alennukset

Go-kongressin erityistehtävät ja vastuualueet#

Kongressin järjestäjiin tarvitaan joillekin osa-alueille järjestäjiä, joilla on erityistä osaamista tai kokemusta ja myös järjestäjiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta jostakin isosta osa-alueesta.

Jos jokin tehtävistä kiinnostaa, niin ota yhteys työvoimakoordinaattori Janne Nikulaan, janne.nikula@iki.fi tai 050 341 4050.

Go-kongressin organisaation vastuutehtävien kuvauksia ja nykyistä jakoa ylläpidetään järjestäjien foorumilla:
Go-kongressin organisaatio

Organisaation katselu vaatii lukuoikeudet foorumille.

Lisätietoa#

Lisätietoa voi kysellä esimerkiksi go-kongressin järjestäjien foorumilla tai irkissä kanavalla #egc2010. Foorumille voi rekisteröityä kuka tahansa kongressista kiinnostunut. Lukuoikeuksien saaminen vaatii foorumin ylläpidon hyväksynnän, joten siinä saattaa kestää päivän tai kahden verran, mutta lähtökohtaisesti kaikki saavat oikeudet.

Irkkikanavalla #egc2010 järjestetään joka torstaina klo 20 kongressin kokous, jossa selvitellään kongressin organisointia eri järjestäjien kesken ja ratkotaan ajankohtaisia ongelmia.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-28) was last changed on 16-Dec-2009 04:20 by JanneNikula