Gootako Itä-Vantaalla? -khyl.

Elikkäs homman nimi: mahdollinen peli-ilta Vantaan itäisellä puolella. Saattaapi hyvinkin olla, että alottelijoita riittäisi ainakin Tikkurilan alueella, (tämmöisiä huhuja kuulee joskus)

No jos tänne vaikka nyt alkuun kerättäis ehdotuksia mahdolliseksi peli-illan ajaksi/paikaksi/pyörittäjäksi/kävijöiksi myf. Tosiaan kalenterissa torstai ja lauantai näyttää kohtuullisen tyhjiltä.

--Hiridur, 6.4.2006

Käytännön puitteista pelivälineet varmaankin voisi aluksi järjestää sillä periaatteella, että pelaajat tuovat paikalle omia lautojaan. Pelipaikaksi voisi ajatella jotain ilmaiseksi saatavaa tilaa (taloyhtiöltä / koululta / jonkun kodista / tms) tai jotain ikärajatonta kahvilaa, baaria tai ravintolaa.

Jotta peli-ilta lähtisi käyntiin, peli-illalla pitää käytännössä olla ainakin yksi pyörittäjä, joka tulee joka kerta paikalle, koska kiinnostuneet eivät viitsi lähteä, jos on pienehkökin todennäköisyys sille, että ketään muita ei ole sillä kertaa tulossa. (Tähän ongelmaan kaatuivat YliGon lauantaipelit.)

Itse sanoin aiemmassa keskustelussa, että itse olen kiinnostunut asiasta sen verran, että voisin peli-illassa silloin tällöin käydä. Todennäköisesti suurin osa potentiaalisesti pelaajista ajattelee samalla tavalla, joten jos asiaa haluaa ajaa eteenpäin, ainoa varma tapa saada jotain aikaan on tehdä valmisteluja itse. Jos alat peli-iltoja vakavissasi järjestää, ei tietenkään olisi huono ajatus kysellä Boshin vanhoilta aktiiveilta (Matti?), miten ja missä Boshin peli-iltoja on aikanaan järjestetty ja onko Boshin vanhoilla aktiiveilla kiinnostusta uusien peli-iltojen järjestämiseen.

--JanneNikula, 7.4.2006

Meillä voisi varmaan kokoontua ainakin kerran pelaamaan ja pohtimaan asiaa. Sopiiko torstai 20.4.?

Boshin peli-illat olivat aikanaan Kytötuvassa Koivukylässä. Sitäkin voi tietysti kysyä.

-- Matti Siivola 7.4.2006

Paikkahan on ensimmäinen ongelma, joten jos Matti saisit tuon Kytötuvan käyttö-mahdollisuuden selville :) Se olisi ihan varteenotettava vaihtoehto. Tuo pohtimaan/pelaamaan kokoontuminen käy ainakin mulle tuolloin torstaina 20.4. Jos torstai vakiintuisi peli-illalle, niin todennäköisesti itse pääsisin paikalle melkein joka kerta. Lautoja pitäisi pelaajien itse raahata mukana (?)

--Hiridur, 9.4.2006

Voisin myös (pienellä varauksella) tulla torstaina 20.4.

--SamiMiettinen 16.4.2006

Aloitetaan meillä torstaina klo 18.30. Osoite on Tarhakuja 3 A 1. Minulla on riittävästi lauotta paitsi, jos tulee kaksinumeroinen luku pelaajia.

Matti 17.4.2006

Myös minulle käy tuo kellon aika. Yritän houkutella joitain aloittelija-kavereitani, joita saattaisi peli-illat kiinnostaa.

--Hiridur 18.4.2006

Minä olisin ainakin tulossa pelailemaan ja jos jalallista lautaa tarvitaan ni semmonenki löytys.

--Jesse 18.4.2006

Tuolta Tikkurilan lukiosta yritetään selvittää peli-ilta mahdollisuuksia, mutta rehtorin kiireellisyyden vuoksi asia on lykkäytynyt (häntä käydään pommittamassa viikolla 19). Pienehköllä porukalla ollaan siellä jo perjantai iltapäivisin pelailtu, mutta varsinaista peli-iltaa ei vielä voi (/saa) todeta.

--Hiridur 1.5.2006

Sain tässä käsiini Lumon lukion tilavuokra hinnaston 2006-2007. Tavallisen luokkahuoneen tilavuokra on 10e/h. Eli aika kallista etenkin nykyisillä pelaajamäärillä.

-Aleksi Pakarinen

Nyt on saatu tila peli-illalle: luokka Tikkurilan lukiosta, ja vielä ilmainen! Sijainti: Valkoisenlähteentie 53, hiekkaharjun juna-aseman lähellä. Elikkäs torstaita mietimme, mutta 11.5. on taiteiden ilta, joten pelailemme perjantaina klo 15 alkaen. Peli-illoiksi olemme miettineet pe 12.5., to 18.5 ja pe 19.5. ja syksyllä lisää. Luokka on nimeltä "Solu", taitaapi löytyä biologian siivestä. Itse saatan tulla paikalle vähän myöhässä (15:15), mutta tilun opiskelijat aloittelevat jo varmaan hyvissä aloin tuntien loputtua 14:45. Eli kaikille halukkaille ja muillekin: Tervetuloa

Eli pääovelta: kävele kirjaston ohi, käänny vasemmalle käytävälle ja kävele sen päähän.

--Hiridur 8.5.2006

Kuulostaa hienolta! Sikäli kun ei noille päiville osu muuta menoa, niin olen todennäköisesti tulossa.

Käytännön kysymys: paljonko pelivälineitä paikalla on?

--JanneNikula, 8.5.2006

Mihin asti pelit jatkuvat?

-- Matti Siivola 9.5.2006

Pelailemme semmoiset pari-kolmisen tuntia ainakin, pidentyminen sallittakoon (koululta lähdettävä kuitenkin ennen klo 22). Tietysti aika on verrannollinen pelaajamäärään. Pelivälineitä huonosti, kahdet lauta/kivet. Heikohko valikoima yhtään isommalle porukalle, joten ottakaa omia lautoja mukaan. Tälle sivulle saa tietty ilmoitella tulemisestaan ja mahdollisesta laudan tuonnistaan. Luonnollisesti saa tulla ilman ilmoitustakin.

Huomioitavaa on, ettei peli-iltoja todennäköisesti tulla enempää järjestämään ennen syksyä. Näillä näkymin vain 12.5., 18.5. ja 19.5.

--Hiridur 9.5.2006

Ihan mukavastihan pelaajia paikalla oli, kokonaista 10 kappaletta :) Torstaina varmaankin tulee enemmän, koska perjantai on monille vaikea järjestää vapaaksi. Eli peli-iltoja vielä to 18.5. ja pe 19.5.

--Hiridur 13.5.2006

---

Nyt olisi taas hyvä sauma aloitella peli-iltoja. Ajaksi on varattu perjantaita klo15->

Olisiko tällä hetkellä muita kiinnostuneita itseni ja puolen tusinan tilulaisen lisäksi? Toki paikalle saa pamahtaa ilman ennakkovaroitustakin.

Luokka on sama, "Solu" nimeltään, eli pääovelta: kävele kirjaston ohi, käänny vasemmalle käytävälle ja sen päähän

Nyt on sitten uusi nimi peli-illoille, Dango

--Hiridur 21.8.2006

Juu, siis pelit alkavat perjantaina 25.8 ja jatkunevat samalla aikataululla ainakin jouluun ellei toisin ilmoiteta. Peli-iltojen peruutuksista ilmoitetaan todennäköisesti täällä tai Dango:n wiki - sivulla.

-- Naruto1988 24.8.2006

Perjantain peli-iltoja on valitettavasti enää vain 22.9. asti. Jatkosuunnitelma sisältää siirtymisen torstaipäivälle klo17. Torstain pelit alkavat 12.10.

--Hiridur

Juu, peli-iltoja lisää 12.10 alkaen, toivottavasti. Aika on vielä varaamatta ^^

-- Naruto1988

---

Vuoden eka peli-ilta Dangolla on 18.1. Torstai. Ensimmäisessä pali-illassa mietitään mahdollista päivän ja ajan vaihtoa. Eli jos olet kiinnostunut asiasta, ilmesty paikalle ja voit vaikuttaa asiaan. Tietenkin tapahtuma on ensisijaisesti peli-ilta.

--Hiridur 9.1.2007

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-42) was last changed on 10-Jan-2007 00:20 by Pekka Keipi