Täällä järvenpäässä tiedän ainenki 2 pelaajaa jotka haluaisi / on edes vähän kiinnostuneita, ja ottaisin mielelläni tänne listaa, ketä täällä järvenpäässä oikein pelailee.

Tavoitteena olisi todellakin järjestää jonkin näköinen go-kerho / Go peli-iltoja. Tiloinahan voisi toimia jokin kahvila(?) tai ravintolan nurkka. Baareista en tiedä, koska olen itse vasta 16v. Ja jos tiloista on pulaa, niin kesäpäivinä voi vaikka pelata puistossa tai vastaavassa.

Haluaisin koota tälle sivulle mahollisimman paljon järvenpääläisiä pelaajia, tai edes niitä, jotka oli valmis tulemaan tänne järvenpäähän pelailemaan. Mutta että tänne jonkin näköinen go kerho järjestettäisiin, ni pitäisi varmaan saada ihan paikkakunnaltakin pelaajia mukaan.


PELAAJAT tai pelaajat jotka HALUAISI OPPIA PELAAMAAN ( Herra x. = sensuroitu nimi -.- )
  • Pauli P. ( kurttuluumu@hotmail.com ) A.K.A Doggy. KGS: Doggy, 15v, 20kyu

Valmista kauraa olevat muukalaiset:

  • Tomi Sjöblom, IRC:ssä DHawk, KGS: Dee, 20v, 5kyu
  • Jussi Suojanen

Lisäilkää tänne vapaasti nimiä jos olette täältä läheltä. Tai jos haluat ottaa yhteyttä, esim kerhon muodossa, niin mailia, tai ircillä ( @ #Go.fi - Quakenet )

Lisätkää viellä ikä ja luokitus perään, ni uudet ei kysele sitten aina samoja, ja tietää minkä ikästä porukkaa on, ja minkä tasosta.

Mutta kokemuksesta sanon että Go-Piiri on yhtä isoa perhettä, eikä seniori pelaajat todellakaan katso nuoria pelaajia alaspäin! Päinvastoin! Ja aina on opettanut heikompia pelaajia pelaamaan paremmin! Ei se meno ole Go illoissa mitään kuivaa priimailua, vaan hauskan pitoa!

-NikkiLoveGod -22.3.2005


Uudet, jotka haluatte oppia pelaamaan Go:ta, niin menkää ihmeessä osoitteeseen http://playgo.to/interactive/finnish/ <- tuolta opitte aivan mielettömän paljon paremmin ja nopeammin kuin minun opetuksessani :)

-NikkiLoveGod -3.4.2005


Juu, asustan itse Riihimäellä (ja kesällä Tuusulassa) joten voisi olla mahdollista poikkeilla Järvenpäässäkin pelaamassa. Nyt varsinkin, kun Ketun Ko-kerholla ei ole vakituista pelipaikkaa. Yksi lauta ja kivet järjestyvät täältä tarvittaessa.

-Tomi Sjöblom 29.3.2005


Olen alunperin Järvenpääläinen ja käyn sillon tällöin vanhempia ja kavereita katsomassa Järvenpäässä. Voisin hyvin pelatakin muutaman pelin siellä ollessani.

Jussi Suojanen 30.3.2005


Mainiota! Kerrassaan mahtavaa. Kyselin suomen go liitolta, ni sieltäkin voisi saada setin, tai kaksikin ehkä! Jos saadaan joku tila missä pelata, eikä tarvitse olla hiljaa, kuten kirjastossa, niin pistän jotain postereita meidän koulun seinille, ja vaikka keskustaan johonkin ilmotustaululle että tälläinen Peli-ilta / tapahtuma jossa opetetaan Go:n sääntöjä järjestetään. Mutta veikkaanpa että kunnollista, ja varsinaista hienoa sekä onnistunutta tapahtumaan on vaikea minun järjestää, koska olen itse vasta sellane 22kyu / 24kyu(KGS). Että en oikeen osaa selittää ihan tarkasti kaikkia asioita ja muuta. Mutta jos lautoja saadaan niin eiköhän me jonkinnäköinen peli-ilta saada aikaseks! mutta pitää viellä niitä täkäläisiä pelaajia houkutella!

-NikkiLoveGod Sami Kurvinen


Olen Järvenpäässä 29.6 - 3.7. Eli jos haluatte pelailla Järvenpäässä ottakaa yhteyttä (jusasu at utu piste fi). Pelivälineetkin löytyvät.

Jussi Suojanen 27.6.2005


Vähän myöhässä tulee mutta gokerho järvenpäähän olisi hyvä idea, itse 30kyu, olisin valmis tulemaan

--Jussi, 07-Jun-2006


joo oon vasta tämmönen alottelija vähän pelaillu kiseidolla...mutta jos ois järvenpäähän kerho tulossa oisin valmis tulemaan...itse asun tuusulassa.

--Zareto, 10-Aug-2006


Kerho olis hyvä idea, taitaapa olla niin ettei tuo nikkilovegod edes enään pelaile go:ta.

--Juss, 12-Aug-2006


Elikkä päivitystä, kaikki nimiä listaan ketä kiinnostaa tälläinen ajatus. Poistakaa nimenne jos ette pelaa go:ta enään tai ei enään kiinnosta hanke.

--Juss, 12-Aug-2006


jep jep...mä oisin ainaki tulossa vielä jos nyt sais vaikka ihmisii kiinnostuu...voishan sitä pistää jotain lappuja seinille tai johonki ja katotaa saisko aihe kiinnostusta järvenpäässä?:D ehkä vähän onneton idea mut en nyt tähän aamu tuimaan saa parempaa irti aivoista...

--Yan Roos, 19-Aug-2006Olisin kans valmis tulemaan jos idea saadaan toteutettua. itse olen järvenpäästä 16v. 18-19kyu aika uusi pelaaja.

--Ville, 19-Jan-2007


Moi, käyn aika usein Järvenpäässä. Mulla on parit laudat ja kivet sekä kello, voin niitä kuljetella. Kannattaa lähetellä mailia tai soitella. Mulle kelpaa pelit milloin vain, missä vain.

Pekka Korolainen, 21.01.07

-

EDIT: Valitettavasti itse olen lopettanut GO:n pelaamisen jo muutama vuosi sitten. Lähinnä siitä syystä ettei löytynyt pelaajia tarpeeksi läheltä.

Toivon kuitenkin että joku ahkera haluaisi ottaa kerhon perustamisen itselleen projektiksi, että järvenpää saisi enemmän pelureita. Tiedän, että kaupunki ainakin ( ja jotkut muutkin ) tarjoavat nuorisotiloja pelikäyttöön.

ps. älkää taipuko wowiin niinkun minä olen taipunut ;) -NikkiLoveGod 21.01.07


Asuuko Järvenpään läheisyydessä muita pelaajia nykyään? Voisin pelailla aina välillä jos löytyy muita.

EDIT: Tuodaan tämä vielä ylös muutoksiin. Eli Keski-Uusimaalta jos löytyy pelaajia, niin voidaan pelailla.

-Simo Vanhala 22.5.2017


Asustelen Keravalla, mutta pelit ovat jääneet muiden kiireiden vuoksi 1-2 kertaan / kuukausi.

-Cay 24.5.2017


Päivitetään taas ajantasalle tämä. Eli jos asuu Järvenpää/Kerava/Tuusula alueilla ja on halua pelata goota, niin yhteyttä vaan. Sivultani löytyy sähköposti jos ei tänne halua kirjoittaa.

-Simo Vanhala 1.6.2018

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-48) was last changed on 01-Jun-2018 07:36 by 194.197.49.32