Suomen go-kongressin järjestelyt ovat ohi#

Kongressipaikan eli Aleksanterin koulun ovi suljettiin lopullisesti sunnuntaina 8. elokuuta klo 17:50, peräti kymmenen minuuttia purkuaikataulusta edellä. Kongressin järjestelyt kongressipaikalla on siis hoidettu loppuun ja enää on jäljellä pienimuotoista jälkihoitoa muun muassa tavaralähetysten, löytötavaroiden ja talousasioiden kanssa.

Suurkiitokset kaikille järjestäjille!#

Go-kongressissa oli lopulta noin 60 järjestäjää ennalta sovituissa tehtävissä ja työvuoroissa. Määrä on suomalaisten gon pelaajien määrään suhteutettuna todella huikea ja pelaajat joka puolelta osallistuivat järjestelyihin valtavan innokkaasti ja ahkerasti.

Kongressi onnistui käytännössä kaikilla osa-alueilla hyvin eikä kongressin aikana tullut ylitsepääsemättömiä ongelmia tai minkäänlaisia katastrofeja. Myös taloudellinen tulos jäi plussalle ja pelot go-liiton konkurssista jäivät aiheettomiksi.

Kiitos kongressin onnistumisesta kuuluu kaikille järjestäjille, oli sitten rakennusporukassa, turnauksia järjestämässä, yövalvonnassa, infopisteellä tai missä tahansa muussa tehtävässä.

Vielä kerran kaikkia kiittäen,

Janne Nikula
Go-kongressin työvoimakoordinaattori

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 08-Aug-2010 18:47 by JanneNikula