Olen todennäköisesti lähdössä Leksandin leirille. Leksand sijaitsee Keski-Ruotsissa noin 350 km Tukholmasta luoteeseen Siljan-järven etelärannalla. Leksand Open on viikonloppuna mutta leiri alkaa jo viikolla. Leirillä on neljä korealaista ammattilaista, joiden johdolla järjestetään päivittäin opetusta, pelikommentaareja ja simultaanipelejä. Leiri ja turnaus yhteensä maksavat 31 euroa. Majoitusta varten lähistöllä on 4-tähden leirintäalue mökkeineen ja lisäksi Leksandissa hotelli. Mökkimajoitus näytti erittäin halvalta, noin 12 euroa per henkilö per vuorokausi.

-- Markku Jantunen, 17.6. 2004

Rahastahan se taas on kiinni, kiinnostaa kyllä kovasti. Pistetään harkintaan.

--Suvi, 220604

Käsitin ruotsalaisten puheista, että nuo ammattilaiset oli saatu leirille todella halvalla (saattoi jopa olla, ettei heidän matkojaankaan maksettu tms.) kysymällä kgs:ssä vic1000:lta asiasta. Toisin sanoen pienellä aktiivisuudella ei olisi mahdotonta saada ammattilaisia myös tänne Suomen kesäleirille.

-- Kari

Enpäs lähdekään, menee näköjään päällekäin naisten SM:n kanssa.

--Suvi

Erittäin näppärä tapa siirtyä leirille useamman henkilön voimin olisi, että sinne matkustettaisiin henkilöautolla. Niin ei oltaisi riippuvaisia julkisten kulkuneuvojen aikatauluista ja perillä olisi enemmän valinnanvaraa majoituspaikoissa ja keino liikkua joustavasti majoituksen ja leirin välillä. Jos kukaan autoilija ei lähde matkaan omalla autollaan, auto voitaisiin myös vuokrata Tukholmasta.

-- Markku

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 24-Jun-2004 19:34 by 194.157.96.130